Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaczka mamina

bol miesniowy w ciazy dolna partia brzucha - pomocy!!!

Polecane posty

Gość bolaczka mamina

witam! dziewczyny, przegladam tyle stron internetowych i nigdzie nie umiem znalezc odpowiedzi. Jestem w 18 tygodniu. Przed ciaza prowadzialam sportowy tryb zycia, teraz bardziej lezacy, bo non stop chce mi sie spac :) nie forsuje sie, chodze na spacery, sprzatam, to chyba moj jedyny ruch. Od 3 dni odczuwam bol przy schylaniu sie, po prawej stronie, ponizej pepka... to takie uczucie jakbym miala tam jakis zakwas. Ciaza przebiega bezproblemowo, ostatnie usg 2 tygodnie temu i wszystko bylo ok. Czy cos moglo sie stac mojemu dziecku? czy ktoras z was tak cos bolalo? czy to miesień? boje sie, moj lekarz nie odbiera telefonu a nie chce jechac do szpitala z taka rzecza, bo pewnie nie potraktuja mnie powaznie, skoro nie jest to bol staly, tylko zdarzajacy sie wylacznie przy schylaniu.... pomozcie prosze!

Gość bolaczka mamina
przepukline? o kurcze, nawet mi to do głowy nie przyszlo... dzieki!

Gość bolaczka mamina
a to jest niebezpieczne, szukam w internecie i co nie znajde, tam pisza, ze przepukline 'widac'. A u mnie brzuszek jednolity, nie za duzy, sama juz nie wiem. Moge tym zaszkodzic dziecku, nie wiesz moze?

raczej nie zaszkodzisz bo czym?moze masz wewnatrz tak mial moj dziadek wpisz w google przepuklina w ciazy powinno cos byc

Gość ja mialammmm
tak samo, to bylo jakies nadwyrezenie, odpoczywaj...

Ja tak mam ale po lewej stronie i mam stwierdzoną przepuklinę okołopępkową. Po prostu poluzowane mięsnie wokół pępka. Czasem boli jak cholera!!! Nasila się jak np się przeciągam albo się przedźwignę. Skonsultuj z lekarzem i powiedz o swoich podejrzeniach. Po prawej stronie to może być też wyrostek. Albo jajnik. Zależy jak daleko cię boli od pępka i czy są jakieś inne objawy. Też jestem w 18 tygodniu:-)