Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylabym matka

Nie dokonujcie aborcji !!!

Polecane posty

Gość bylabym matka

Ja zrobilam to w zeszlym roku i bardzo bardzo zaluje do dzis. Teraz jestem w drugiej ciazy , tej chcianej , ale zawsze bede pamietac ze juz raz bylam matka ( te kilka tygodni, kiedy dziecko rozwijalo sie we mnie ). Nie ma madrych argumentow za aborcja , jest tylko dorobiona ideologia.

Gość jojjjjjjjjjjjj
i dobrze ze usunęłaś-po kiego takiej niezdecydowanej idiotce które sama nie wie czego chce, najpierw robi jedno potem żałuje dziecko? żeby mu życie zmarnować?! nie wiesz co to konsekwencja. A "dorabiane ideologie" to znak przeciw aborcji.Bo niechcianym dzieckiem juz nikt sie nie chce zajac, dozywaja dorosłosci w domu dziecka i jakos przeciwniczki aborcji nic z tym nie robia? czemu? juz pomoc sie konczy. Zapłodniona komórka jajowa nie jest człowiekiem i zadna medycyna nie powie inaczej.Serdecznie współczuje twojemu przyszłemu dziecku-nie ma nic gorszego od matki rozchwianej emocjonalnie która nie wie czego chce.

Gość jdhudf
idz glos sie na policje i powiedz im ze zabilas dziecko 🖐️ a temu drugiemu codzinnie opowiadaj jak to przez ciebie nie ma rodzienstwa

Gość cvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcv
na chuj sie ruchasz i robisz drugie dziecko po roku czasu?

niestety nie tylko seks ale i aborcja-to nie zabawa dla dzieci-bo można gorzko żałować.Szkoda tylko dzieci które wychowują osoby które same nie wiedzą czego chcą.Takie topiki coraz częściej dają mi do zrozumienia ze niektóre kobiety mają sieczkę zamiast mózgu:(:(

Gość mloda 1111
Mimo, ze potepiam bardzo to co zrobilasi nei wyobrazam sobei jak mozna zabic te niewinne malaenstwo ale bardzo dobrze rozumiem ciebie. Nikt nie zorzumie kobiety w ciazy do poki sam w niej nei bedzie. Fakt seks neisie za soba konsekwencje czyli dziecko jednak w momencie kiedy kobieta dowiaduje sie ze bedzie matka i wcale tego nei chciala albo nie planowala mimo ze np dobrze sie zabezpieczala ale cos zawiodlo ma mętlik w głowie. Wiem to niestety sama po sobie. mysl o tym ze co to bedzie teraz jak ja dam sobie rade, brak wsparcia od innych albo strach przed nimi doprowadzaja do takiego wlasnei myslenia, ze lepiej zeby dziecka nei bylo i uwierzcie, ze tak jest bardzo czesto. tylko, ze to mija ten strach odchodzi kiedy poczuje sie pierwsze ruchy dzieciatka. ale sa kobiety ktore maja taki metlik w glowie i idzie i robi aborcje i nikt nie jest w stanei zrozumiec co czuje kobieta w momencie takiego czynu wiec prosze nei oskarzac dopoki samemu sie nie przeszlo czegos podobnego... jedni sa silniejsi drodzy od razu sie poddaja, ale przez taki czyn maja kare do konca zycia-sumienie wiec wasze przykre slowa sa w takim wypadku zbedne ...

Gość Przeciw aborcji
Świat jest niesparwiedliwy! Dlaczego kobiety, które o to niedbają zachodzą w ciąże ot tak? Jednego dziecka nie chcą i usuwają a potem najzwyczajniej zachodzą w kolejną ciążę (już chcianą). A inne kobiety latami się starają o dziecko. Najprostsze wyjście - usunąć, ale co to za człowiek? Brak szcunku do życia. Trzeba ponosić konsekwencje swojego zachowania. I bardzo dobrze, że większość kobiet ma póżniej wyrzuty sumienia do końca życia. Oby to była przestroga dla innych

brak szacunku dla życia to usuniecie ciąży? a przymuszanie kobiety do koszmaru przenoszenia niechcianej ciąży to jest szacunek? czy ten szacunek objawia się umieszczaniem dziecka w domu dziecka? to powinna byc przestroga dla tych które same nie wiedzą czego chcą,nie każda kobieta chce byc matka i nie każda sie do tego nadaje.

A ja znam wiele dziewczyn ktore aborcji dokonaly i jakos nie maja wyrzutow sumienia...no moze tylko czuja ulge ze nie zmarnowaly zycia i sobie, i niczego niewinnemu dziecku, bo matki bylyby z nich marne. Ogolnie sama nie usunelabym, chyba ze w Wyjatkowych Okolicznosciach, ale jesli chodzi o prawo do aborcji to bylam jestem i bede ZA. Ten kto nie chce, nie usunie. A ten kto chce, usunie i tak. Kwestia tylko, w jakich warunkach. Slyszalyscie chyba o tej sytuacji, bardzo teraz glosnej, o kobiecie ktora swoje nowonarodzone dziecko zakopala w stodole? To sie zastanowcie czy lepiej byloby zeby dziecko umarlo jeszcze w brzuchu matki, nic nie czujac, czy lepiej zeby urodzilo sie i umieralo w meczarniach. Bo bycie (najprawdopodobniej) uduszonym, a pozniej zakopanym, jest o wiele, wiele gorsze i bardziej bolesne od szybkiej i bezbolesnej smierci w wyniku wczesnej aborcji, kiedy nie ma ukladu nerwowego etc...

Zwracam sie do tych Kobiet Ktore dokonaly aborcji a takze mezczyzn ktorzy przyczynili sie do tego!!!!!!!!!!! Dziecko juz w momencie zaplodnienia jest takim samym czlowiekiem jak ja czy ty!!!!!! Wiec pomysl zanim kogos ZABIJESZ!!!!!!!!! Bo gdyby Twoi rodzice mysleli tak jak ty to Ciebie na tym swiecie by nie bylo!!!!!!!!!!