Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez majtek...

czy tez byscie sie az tak wkurzyli?

Polecane posty

Gość bez majtek...

Bylismy z mezem na przyjeciu. Takie troche ĘĄ jak to sie mowi, bo to impreza z pracy meza troche, wiec takie cos ala bal troche... W kazdym badz razie tanczymy akurat cos wolnego, no to blizej siebie. A ja szepnelam mu na ucho, ze nie mam na sobie bielizny. W sumie nie zareagowal od razu, ale scicnak mnie mocno za przegub i wyszlismy. Na zewnatrz wysyczal, ze zachowuje sie jak tania xxx i ze wychodzimy, bo on nie ma ochoty na dalsza zabawe. Wiem, moze przesadzilam. Ale miedzy nami ostatnmio nie dzialo sie najlepiej. Wlasciwie to juz od dluzszego czasu. Wiem to pewnie moja wina, po urodzeniu dziecka troche przytylam, pewnie nie wydawalam mu sie juz za bardzo atrakcyjna. Sex to byly 3 min az skonczy i spanie. Chcialam troche naelektryzowac atmosfere. Ale zle zaczelam :( Teraz w ogole nie mam juz smialosci do czegokolwiek. Tez byscie sie wkurzyli? :(

Gość sierpniowa panna
po takim tekscie moj by zaciagnal mnie za przegub....ale w jakies intymne miejsce;)...wspolczuje

Gość cssaddwq
miał po prostu pretekst, żeby wyjść z imprezy. Ty nie zrobiłas nic złego

Gość adi_P
ten twój mąż to jest głupek i tyle

Gość coco musi umrzeć
moglo ci sie zrobic przykro... kazdy normalny facet podkrecilby sie na mysl ,ze jego kobieta nie ma nic pod sukienka i wykorzystalby to. sama nie raz tak robilam... efekt byl zawsze taki sam. i nie wazne czy to byla impreza u faceta w pracy czy u znajomych.... zawsze robil wszystko by zostac ze mna sam na sam i osobiscie sprawdzic. maz przesadzil,nie rozumiem jego reakcji. to chyba jakis nudziarz bez wyobrazni

Gość LaDy_nO.vA
wiesz co :( a ja mam jakoś podobnie cholera! Powiedziałam facetowi że sypiam bez bielizny w domu u siebie to nazwał mnie striptizerka i dziewczyna rozrywkowa i powiedział że nie ma do mnie szacunku i sie mnie brzydzi :/

Gość nie przejmuj się
nie przejmuj się.....to nie Twoja wina....to on zachowuje się jakoś dziwnie....i niech potem nie ma pretensji że się nie starasz czy coś takiego i nie chcesz seksu bo wiadomo trudno być piękną sexowną i elegancką po porodzie itp ty teraz zrobiłaś krok na przód aby nie było nudno a to on zachował się jak idiota:/ Więc niech później nie wypowina że się nie "starasz" aby dobrze wyglądać czy coś takiego

Gość bez majtek...
sierpniowa... i chyba ja na to po cichu liczylam, tak podswiadomie ;) Chyba zboczona jestem :O Zreszta jak mnie tak objechal to sie nawet poczulam tak jak mnie nazwal :(

Gość bez majtek...
ale ja chce sexu, bardzo!! Ja nie moglam sie doczekac konca pologu! Tylko, ze maz stracil mna zainteresowanie niestety :( Sex jest - ale jak trwa 3 min, to ja tego sexem nazwac nie moge. Chyba oszczedza reke... Wlasnie chcialam zeby nudno nie bylo, troche pikanterii... Ja juz o wiele lepiej wygladam niz po porodzie, myslalam, ze to moj wyglad mu przeszkadzal wtedy. A teraz to juz sama nie wiem. Odzwyczail sie od kochania mnie, czy co...

Gość do autorki topicu
może ma romans?

Gość coco musi umrzeć
nie jestes zboczona. wiele kobiet ma tego typu fantazje...faceci zreszta tez...ci zdrowi. jesli ty jestes zboczona to na mnie brak slow... ubieram swojego faceta w mundur albo wyczekuje kiedy wraca z roboty i kaze mu traktowac mnie jak niewolnice, chwytac za nadgarstki etc :P jestem zboczona na maxa

Gość bez majtek...
romans? watpie... jakby mial romans to chyba by sie tak nie zgorszyl tym, ze nie zalozylam bielizny?? Przeciez to mniej moralne miec kogos na boku. A on byl prawdziwie zszokowany, zniesmaczony. To bilo z calej jego twarzy, z calej sylwetki. Widzialam w jego oczach obrzydzenie :O

Gość sierpniowa panna
Spytaj sie go wprost o co mu chodzi? Czy juz go nie pociagasz? Czy juz milosc mu minela i powiedz sama co czujesz... moze jego odpowiedz nie bedzie po Twojej mysli, ale zaoszczedzisz sporo czasu i nerwow... i ulozysz sobie zycie na nowo, a moze taka szczera rozmowa odniesie calkowicie pozytywny skutek.

Gość bez majtek...
dlatego sie nie zdziwilam jak mnie mocno chwycil za nadgarstek i szybko wyciagnal z sali ;) Tylko, ze liczylam na inny final :O

Gość podejrzane
@ bez majtek faceci sie kieruja instynktami jesli chodzi o seks, wiec zaden normalny, zdrowy facet, ktorego pociagasz, nie odtracilby takiej okazji jaka ty mu zaoferowalas, wiec podejrzewam, ze on ma cos na boku i nei jest juz toba pod tym wzgledem zainteresowany, niestety.

Gość coco musi umrzeć
po ile macie lat?

Gość bez majtek...
wczesniej myslalam, ze to z powodu zmiany w wygladzie, z powodu zmeczenia. Ale staralam sie, doszlam do siebie. Czy to az tak duzo czasu minelo, zeby sie odzwyczail...

Gość podejrzane
ehhhhh jakos nie dochodzi to powiem doslowniej, on cie nie chce juz rznac, dlaczego to takie trudne do zrozumienia? jestes kobieta dojrzala i powinnas miec troche oleju w glowie by sie domyslec :-/

Gość bez majtek...
Ja mam 27, on 34. Czyli paradoksalnie nasze dziecko zabilo nasza milosc, tak? Przed ciaza wszystko gralo, bylo cudownie. Zreszta w czasie ciazy kochalismy sie tez, nie mialam przeciwskazan i maz tez nie mial nic przeciwko... A teraz, po roku czasu mam sie albo przyzwyczaic albo rozwiesc :(

Gość bez majtek...
tak, nie dochodzi... Bo mogl o tym pomyslec zanim poprosil mnie o reke, zanim zapragnal miec potomka. A nie tak wszystko skomplikowac...

Gość podejrzane
ile???? 27???? no, to wsio wyjasnia ... myslalam, ze naprawde jestes dojrzala... ilu mialas facetow przed nim?

Gość anabolitos steridos
a czy to wazne ile miała przedtem facetów co cie to obchodzi to jej sprawa

Gość hmmmmmmmmmmm44
anabolitos steridos moze bys sie tak zamknal i dal odpowiedziec dzieciole

Gość fggggg
faktycznie dziwny ten facet :/ Pociesze Cie ze ze swoim facetem mam troche podobnie. Nie zdradza mnie na bank.Ma problemy z seksem wiec probuje go zaciagnac do seksuologa.Co prawda on okazuje zainteresowanie mna,wiem ze mu sie podobam ale seksu unika jak ognia,w ogole reaguje bardzo nerwowo na sama wzmianke tego tematu.Tyle ze on jest chory,a co z Twoim facetem sie dzieje to ciezko powiedziec..Wiem jak to boli kiedy facet Cie odtraca i nie reaguje na Twoje proby sprowokowania go.Zaczynasz sie czuc nieatrakcyjna,wmawiac sobie ze jestes brzydka i mu sie nie podobasz a inne by sie podobaly.Znam to z autopsji.Tyle ze to nie Ty masz problem a Twoj facet.I pogadaj z nim o tym czym predzej bo wpadniesz w kompleksy i frustracje o ile juz nie wpadlas.Tylko delikatnie i bez oskarzen bo wtedy sie wscieknie i nici z rozmowy.Faceci sa drazliwi na tym punkcie..Tez mi sie w glowie nie miesci jak dorosly facet moze sie obruszyc ze jego kobieta chcac go podkrecic nie ubrala bielizny..Przeciez nikt nie widzial Twojego golego tylka na tym przyjeciu wiec jego reakcja jest jakas przesadzona.Faktycznie albo ma kogos albo ma jakis problem z seksem do ktorego moze sam przed soba ni chce sie przyznac.