Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądacz

czy tu wszystkie kobiety tak przeklinają?

Polecane posty

Gość oglądacz

Czytam i jestem przerażony.Cco drugie słowo to przekleństwo.Co się dziejej kobietami na tym forum?

Gość coraz wiecej kobiet
uzywa wulgaryzmow bo tak rozladowuje stres.. wiem ze to fatalnie brzmi,ale sama niestety jestem uzalezniona od przeklinania. Paskudnie to wyglada.. staram sie walczyc z tym jak moge.

oglądacz Czytam i jestem przerażony.Cco drugie słowo to przekleństwo.Co się dziejej kobietami na tym forum? Co się dzieje? Co druga niby kobieta na tym forum, to przecież facet. Klną jak szewcy, skurwensyny.

Gość oglądacz
Co druga kobieta to facet? Żart sobie robisz. Która laska jest tu facetem?

Jam jest facet :D:D:D przeklinam bo tak. o! wiem że to nie ładne ale tutaj i tak jest się prawie anonimowym.. :P w życiu codziennym ograniczam sie z uzywaniem wulgarności.. :)

Wiecej od mężczyzn palą, pija bez umiaru i za często, przeklinają. W biurach największym chamstwem cechują się kobiety. Palą papierosa w palarni na dworzu, maja popielniczke 2 metry od siebie, to rzucaja peta tam gdzie stoją i idą - w zadbanym ogródku na terenie firmy. Polki są chamskie. Mężczyźni ogólnie, jeśli wziąć całość, sa lepiej wychowani. Po porostu Polki to rozwydrzone kuwy z zachowaniem rodem ze wsi i z rynsztoka. najgorsze jest to, że jak coś chcą, np. przychodzą w sprwaie pracy to są miłe, kulturalne. jak osiągną cel, to przestają się starać i się zmieniają.

Jasne musztarda TY, PŚP i inne jesteście facetami.

Gość taki jeden kolo
pśp, widelec,pijawka, psychiczna-wystarczy że się gdzieś spotkają a wulgaryzmy lecą i lecą

oglądacz Co druga kobieta to facet? Żart sobie robisz. Która laska jest tu facetem? Jak to która? Co druga.

Używają wulgaryzmów- to lepsze określenie. Osobiście 'przeklinanie' kojarzy mi się ze średniowiecznych rzucaniem uroków.

Gość Irvette1
Kiedyś przeklinałam przy koleżankach raz jak się zgubiłam w lesie i myślałam że nie znajdę drogi ale zrozumiałam że dziewczynie nie wypada ale wam za to nie wypadało przeklinać przy nas i od kogo jak nie od was uczyłyśmy się takiego słownictwa, w domach szkołach w mieście itp. Od kogo, ale fakt to ode mnie zależało czy chcę się tego nauczyć, czy nie. To nawet koleżaneczki nic nie zdziałały w tym kierunku.

Gość była tu taka jedna
zajebista i od niej się zaczęło , a teraz wszystkie lampucery wyklinają bo chcą uchodzić za takie niby wulgarne. tanie dziwki i tyle. a tamtej już nie ma ;( super laska była, te teraz to podróby

tak kurwa, ta jedna niby wymyśliła wszystkie wulgaryzmy i inne od niej kopiują? :O weź koło i jebnij się w czoło, przeklinanie towarzyszy większości ludzi, nie tylko jakiejś kafeteriuszce :O

takie z was tepe dzidy że nawet przeklinać dobrze nie umiecie... kurwa a nie jakaś k**wa oj kołdor, husky jesteście niskiej ligi ;/

ale powiem ,że ja mam więcej szacunku do tych kulturalnych pań :) zarówno tu jak i w realu. przekleństw używają słabe psychicznie laski które chcą być fajne :o

Gość yes yes
zgadzam sie z toba a wczoraj ostra siostra byla przykladem chamstwa ,braku kultury w jedem ale to zapewne przez wysoki poziom testostereonu czego onzaka jest zarost:D

Gość yes yes
to dopiero wulgarna dziewucha ktora nie ma czym zablysnac porocz slamsowych odzywek a i nie liczac wasa:D

mi się wydaję że ta OstraSiostra to jakaś zagubiona dziewczyna co nie ma towarzystwa i po prostu chciała sobie wykreować "lepszą siebie" , chyba szczególnie zależy jej na łatce "ostrej , wulgarnej, z ciętymi ripostami" ale póki co widzę że ona tylko się miota i ma mało dystansu do siebie, zero poczucia humoru (a ponoć poczucie humoru idzie w parze z inteligencją)...myślę, że aby ukrócić jej praktyki wystarczy jej po prostu mówić, że jest uprzejma, grzeczna , potulna... wtedy oduczy się używania brzydkich słów :)

Gość jest taka jedna co
Jo Gould wiesz ze masz racje to samo sie praktykuje z malymi dziecmi kiedy przychodza a przedszkola i zaczynaja uzwyac brzydkich wyrazow porostu nie zwraca sie na to uwagi i dziecko sie tym nudzi i przestaje bluzgac bo zauwaza ze nie tedy droge aby zwrocic na siebie uwage,madrego to i dobrze posluchac;)pozdrawiam

Gość yes yes
w tym szlenstwie jest medtoda i wlasnie ta jej ostrosc chyba na tym miala polegac rzucanie miesem i docinki ale sie nie udalo, plus zblaznila sie nie przelogowujac sie ,jak mozna wyzawac sobie milosc na topie ktorym sie samej zalozylo:O:O:O:O

Gość serio tak zrobiła
kiedy?? :D haha ale ubaw , jako ten naczelny cham kafe czy ktoś inny?? macie linka?

Gość yes yes
dwa dni temu zalozyla temat kocham ostra a pzoniej wlazla na multi o dietakch i zaczela pisc jako ostra ...zapomiala sie biedulka wylogowac

Gość yes yes
wszytsko zostalo usuniete niestety:Ozgadnij kto sie o to postaral

Gość yes yes
pisala z profilu kocham ostra na innym temacie jako ostra siostra poprostu zapomiala sie :Dbo jak sie ma pare profili i pisze jako pomarancz mozna sie pogubic:D