Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądacz

czy tu wszystkie kobiety tak przeklinają?

Polecane posty

Gość sialalalallala
tu zostala jeszcze jadna zajebista :D a przynajmniej tak jej sie wydaje:O

kto jeszcze taki niby? ;) o lol to nieźle sama sobie pisała ,kurcze ewidentnie chce się dowartościować...szuka akceptacji...trzeba jej jakoś pomóc :D

Gość Nie wszystkie. Nie przeklinam
i jest mi z tym dobrze

Gość Nie wszystkie. Nie przeklinam
i dobrze, że ktoś jeszcze szanuje takie kobiety, bo myślałam, że już nie

Gość yes yes
dziewczynka liczyla na to ze sie wylansuje a tu zonk ,nikt niejest az tak glupi jak sie ostrej wydaje i nawet jej bluzgi w tym nie pomoga

Gość zielona_fala
a co ? my to nie możemy? mamy takie samo prawo do przxeklinania jak wy chłopy wulgaryzmy są po to żeby je używać a nie powstrzymywać w jakim ty świecie żyjesz?

nie no w sumie się wylansowała - od kilku tyg. głośno o niej... może o to jej chodziło, chociaż chyba bardziej marzyło jej się własne towarzystwo wzajemnej adoracji

Gość yes yes
mi sie wydawalo ze roznice sa nie tylko w wygladzie u kobiety i mzezczyzny ale tez wlasnie i w zachowaniu ,zeby kobieta nie byla postrzegana wlasnie jako babo-chlop wiec wolgaryzmy odpadaja bo kazda kobieta chce uchodzic za dame a nie za prostego chlopa z budowy u ktorego co drugie slowo to k......

Gość zielona_fala
wylansować ale ze smakiem hehe wylansować boki zrwywam

Gość yes yes
nie zartuj zadne tam TWA mnostwo ludzi ma na ta wulgarna dziewuche uczulenie,a jak sie wydaje ze jak bedzie lizac tylek czarnym nicom to zdobedzie posluch i uznanie na forum ale niestety nie tedy droga...zrobila z siebie posmiewisko :D i tyle wywalczyla ostatnimi czasy

Gość mama mia glosno ale z powodu
wasow do ktorych sie przyznala sama chcac odwrocic uwage od tego ze sama sie sprzedala zapominajac sie wylogowac ,wczoraj tez byla dobra skaczac po topach od rana jako pomarancza pozniej gdy juz nabrala odwagi pojawila sie z tematem wiem ze na mnie czekacie:O:O:O:O:O czy to nie chore:O

jetsem notoryczna klamczucha,uwazam sie tez za pepek swiata,jetsem strasznie wulgarna dlatego mi nie wychodzi zycie w swiecie realnym wiec zamieszkalam na kafe,wysmiewam sie i bluzgam innych zeby poniec swoja samoocene,myslicie ze nie sjte dla mnie za pozno jakie macie lda mnie rady no wiadomo ze najbardziej martwi mnie was bo paskudnego charakteru az tak nie widac -mysle ze to krotka charakterystyka ostrej

no pewnie tak :) a poza tym wydaje mi się też , że ona próbuje naśladować styl kilku użytkowników np. sedesa , kojarzycie?? on ciągle używał wulgaryzmów, wyzywał innych, zakładał prowokacyjne topy, ale w sumie to był nawet sympatyczny i zabawny, i wydaje mi się, że ona chciała iść w jego ślady, zamiast być sobą zacząć z grubej rury, chciała uchodzić za superkobiete,wręcz faceta :D (to zainteresowanie motoryzacją :o sory ale kojarzy mi się to z blacharami...)

tak chciala byc inna i sie wyrozniac pasja itp lecz niestety jednie co ja wyroznia to chmastwo od innych uzytkowniczek forum:D