Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieKumaszNic

Cała prawda o mnie

Polecane posty

Gość NieKumaszNic

Zawsze byłem sam ze swoimi sekretami i bólem. Jestem przegranym człowiekiem i umrę samotny

Gość geniu w kaloszach ze Społem
No ale co w związku z tym?

Gość duszek01
rozstanie?zwolnienie z pracy? choroba? dlaczego masz taki stan?

Gość NieKumaszNic
duszek... wszystko naraz!

Gość duszek01
współczuje sczerze, ale pamiętaj! zawsze jest jakiś sposób..musisz go tylko znaleźć

Gość wow....
..jakie to madre, rada z ciasteczka szczescia ...huhuhu ..czy byc moze z kalendarza gospodyn wiejskich? a ty chlopie podnies tylek i wez sie w garsc, nie uzalaj sie nad soba ..jaki ja to biedny i nieszczesliwy, caly swiat mnie nie rozumie ..lulululu ..napewno ci zadne glaskanie po glowce nie pomoze, do roboty!

Gość Lolokowska
To czy umrzesz samotnie czy nie zależy tylko od Ciebie.

Gość NieKumaszNic
Teraz wszystko jest bez sensu.. jestem typem osoby, która nigdy nie będzie miala sukcesu z przyjaciółmi i kobietami

Gość Lolokowska
Nie mów tak. Nie spotkałeś takiej osoby, z którą mógłbyś porozmawiać o swoich sekretach? To się czuje, taką więź z osobą.

Gość taka prawda
dookola jest mnostwo ludzi ktorym mozna powierzyc swoje sekrety i bol, pod warunkiem ze chcesz ich zobaczyc. chodzi o te gotowosc dzielenia sie soba.

Gość Lolokowska
Są takie osoby, które po prostu nie chcą, nie potrafią się otworzyć na innych, nie wiń się za to. Może poznasz kogoś i to sie zmieni? Nie załamuj się.

Gość w podłym nastroju
przeważnie jest tak, że jak ktoś już spada na emocjonalne dno, kiedy wszystko wydaje mu się, że gorzej nie może być... nagle jakby już więcej nie mogąc udźwignąć los odmienia sie... Tobie też zaświeci słoneczko:)

Gość pomaranczowe sloneczko
szkoda bo ja tak bardzo chcialabym Ci pomoc, chcialabym wysluchac wszystkich tych sekretow bez slow, a potem...przytulic Cie mocno i obiecac, ze zawsze juz bedziemy mogli razem rozwiazywac Twoje i moje problemy i nigdy, przenigdy nie bedziesz juz sam. bede Ci swiecila najpiekniej jak potrafie, a Ty ogrzewac bedziesz swoje serce w moich promieniach i zrozumiesz, ze jestem Ci bardzo potrzebna. nie unikaj mnie, daja nam szanse :)