Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaswiadkowa

suknia dla świadkowej

Polecane posty

Gość Onaswiadkowa

Witam! Chciałabym usłyszeć parę rad... niedługo mam być świadkowa na ślubie kuzynki. Jaka Suknia-sukienka będzie najlepsza dla świadkowej? Długa do kostek...czy krótsza do kolan...jaki będzie najodpowiedniejszy kolor?? Proszę o rady... Może jakieś linki ;) Z góry bardzo dziękuje;)

Gość a może poprostu sukienka
która Tobie będzie pasowała??

Gość Onaswiadkowa
znaczy się właśnie nie wiem...ja wolałabym taką do kolan..ale nie wiem czy wypada... z tego co widzę większość świadkowych ma długie suknie;/

e tam, moze sie nie znam ale ja nie mialam dlugiej, moja bratowa jak byla swiadkem, tez nie miala dlugiej, swiadkowa na weselu brata tez do kolan czasem to zalezy od "stylu" uroczystosci, ale jak dla mnie sukienka do kolan jest ok

Gość do kolan chyba lepiej
mysle, ze dlugosc do kolan albo lekko za kolana fajniej wyglada, w dlugich sukniach zazwyczaj wyglada sie bardzie przysadziscie, a odkryte lydki dodacza wygladowi lekkosci to oczywiscie zalezy od sylwetki, nie powiedzialas jaka masz sylwetke i jakie fasony dobrze ci leza, ale ja pisze mniej wiecej ogolnie :) pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach

Gość płetwa
Gość kicia miaauuu
A MNIE SIę wydaje, że długa suknia panny młodej strasznie się nie komponuje z krótką kiecką

moja swiadkowa miala do kolan i wygladala slicznie...jesli lepiej sie czujesz w takiej do kolan to czemu nie? Ty tez masz sie czuc dobrze