Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexnia

Nie oglądam telewizji, telewizora nie mam w domu!!

Polecane posty

Gość Alexnia

-------------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkich. Jestem ciekawa ile osób na kafe może się pod tym tematem podpisać! Od wielu lat dzięki temu mam bardzo dużo czasu na inne ciekawsze zajęcia!

Gość lili12345463846
np siedzienie na kompie :D wyrzuć komputer to bedziesz mieć jeszcze więcej czasu:D

Gość pozbyłam sie tego pudła
całkiem niedawno, bo starszym wysiadł telewizor, a ja i tak od dobrych dwóch lat nie oglądałam wiecej niż 5 minut jakiegoś programu

Gość scarlet1976****************
A ja ci powiem ze prawie wcale nie oglądam tv bo nic nie ma .Kiedyś jak wynajmowalam mieszkanie to mialam telewizor ale szkoda mi było kasy by podłączaś kablówkę wiec w wolnym czasie oglądałam fiilmy na dvd. Poza tym wole książkę poczytać.Nic nie tracisz. A swoją drogą jakie masz zainteresowanie ??

Gość gruszkakula
Tez nie mam i dobrze mi z tym. Za każdym razem, jak widzę u rodziców czy teściów kątem oka jakiś TzG czy reklamy, czuję, jak mi się mózg kurczy od tego szajsu. Ale muszę przyznać uczciwie, że sporo czasu spędzam w necie, często na bezwartościowych forach, jak Kafeteria:-p To też wciąga, niestety. Staram się z tym walczyć. Poza tym jeżdżę na wycieczki rowerowe z moim mężem, opiekuję się dzieckiem kuzynki, czytam książki, oglądam filmy na kompie...

Gość viniak
ja mam odbiornik ale tez prawie nic nie ogladam bo nie mam żadnej kablówki a na ogólnie dostepnych kanałach rzadko jest cos ciekawego:o swoja droga zauważam ze pare lat temu pokazywano w TV lepsze programi i filmy:o czyżby tak mocno spadlo zapotrzebowanie na cos ambitniejszego od gwiazd tanczacych, spiewajacych, kabaretow i polskich nudnych seriali ze telewizja prawie nic innego nie emituje? a jesli już to pozno w nocy w srodku tygodnia:p

Gość scarlet1976*******************
zgadzam sie ze straszna lipa obecnie w tv a jak fajny film to pozno emitują a w wakacje to juz totalna zenada.Mam pierwsze od jakiegoś czasu wolne sobotnie popołudnie i niedzielę,wiec stwierdzilam ze cos moze poogladam a tu taki zonk na maksa.Masz racje ze kiedyć częściej można było trafić na dobry film czy ciekawy program,niestety teraz jest zapotrzebowanie na mniej ambitne rozrywki.........

Gość scarlet1976*******************
Zgadzam sie z gruszką ze kafeteria wciąga ale wole juz na necie spędzić czas niż przed tv