Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsknxaskdlasdnaskldsds

mój facet nie chce mi powiedzieć

Polecane posty

gdzie pracuje. Spotykamy się już pół roku , od niedawna jestesmy parą. Kasy mu nie brakuje, pracuje po nocach ,czasem całymi dniami, jezdzi gdzieś za granice rosyjską czasem..Na początku sie go nie pytałam bo nie chciałam żeby pomyślał ,że lecę na kase ,albo coś.. Ale niedawno zapytalam sie go wprost to odpowiedzial ,ze ,, nie ważne i powie mi w swoim czasie"... Dziewne to troche..

Gość lili12345463846
mafia ?

Przyjaciółka spotykała się z dilerem narkotyków, też jej nie mówił...Nawet nie potwierdził, gdy zapytała wprost, czy to prawda:o

Gość from the halls of montezuma
mój mi powiedział po roku, bo musiał mieć pewność, że ten związek traktuję poważnie :o uprzedzam pytania, nie jest ani gangsterem, ani dilerem, alfonsem czy czymś w ten deseń :P

Gość gdfsgdfg
hej, no właśnie, może zarabia dużo i nie chce żeby się okazało że lecisz na kasę. to chyba jedyne rozsądne wyjście dla kogoś przy kasie (chyba że kogoś urządza kobieta która leci tylko na kasę:o). może też to co robi nie jest do końca legalne albo działa w szarej strefie i się wstydzi. mozna się tylko domyślać

nie wiem ile dokładnie zarabia ,ale raczej nie mało nawet chcial żebym się do niego przeprowadzila i powiedział ,że może mnie utrzymywać bo ja studiuje.. jakimś milionerem też nie jest bo jeździ starym autem , a mieszka raz u matki , raz u ojca, raz w takim domku nad rzeką...

Gość w temacie
to gdzie się miałaś przeprowadzić?

w ogole jest taki tajemniczy , jeździ nie wiadomo gdzie, czasem nie pracuje miesiąc i ma czas przyjechać każdego dnia ,a czasem caly dzien jest w pracy i sie nie odzywa

Nie wiem dokladnie gdzie bo on mieszka w paru miejscach ,a nie ustalalismy tego dokladnie bo się nie zgodzilam ( zaproponowal mi to bo nie mogłam wytrzymać z rodzicami). Powiedzial wtedy ,że zna swoje możliwości i sobie poradzimy..

tzn zaproponował mi w sumie ,że wynajmie coś dla nas na mieście.. nie wiem dlaczego nie chce mi powiedzieć .. wógole on jest jakiś dziwny

mi to wygląda na przemytnika. Oni specjalnie jeżdza starymi autami żeby nikt ich nie podejrzewał... A kasa z takiego przemytu nie zła tylko żeby go nie zlapali bo bedzie kiepsko..