Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany Seba

na sympatii.pl prawie same paszczaki, jestem załamany

Polecane posty

Gość załamany Seba

i jeszcze mają wymagania: zeby partner dobrze zarabial, żeby był przystojny, szczupły. a same wyglądają jak biegunka. Szok kurwa, we łbach się starym pannom poprzewracalo. Za jakis czas beda łapały cokolwiek, zeby tylko rodzina sie odjebała. takie życie.

Gość niedopchnięty w oko proroka
wlasnie. Jest taka suka juz prawie 3 lata na portalu ma profil. Ale odezwac sie nie chce, jebana. Ani slowem, napsialaby cokolwiek, a ona nic. Nic dziwnego ze jest sama jak tak traktuje ludzi.

Gość zielonaaaaaaaaaaaa
to poprzez sympatie pl musicie szukac partnerek,czy tylko tak sobie ogladacie?:P

Gość a ja słyszałam że tam
to sami zonaci kochanek szukają.

Gość a ja słyszałam że tam
niedopchnięty w oko proroka Jeśli zagajasz do niej w taki sposób jak się tutaj wypowiedziałeś, to się dziwię, że na ciebie nie nasłała jakiejś policji.

E tam nie zgadzam się. Jest dużo ładnych, a nawet bardzo ładnych dziewczyn. Raczej problem jest z nami. Ja tam wiem że za piękny nie jestem, nic oryginalnego napisać nie potrafię takiej jednej lasce z drugą. A pewnie te co ładniejsze dostają sporo maili od takich nudnych brzydali jak ja więc się nie dziwię że nie odpisują. Ale z drugiej strony myślę że na miejscu tych Pań kulturalnie byłoby mieć jakiegoś gotowca typu: "Dzięki że napisałeś ale nie jestem zainteresowana" Właśnie przez te braki odpowiedzi usunąłem konto z Sympatii.