Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portobello

PERFUMY - jakich używacie, które kochacie, a których nienawidzicie

Polecane posty

Gość portobello

Jak w temacie, jakie są Wasze typy, może macie ochote na wymianki albo sprzedaż odlewek?

Gość betonia
Najpiekniejszym zapachem na lato-i nie tylko- jest Pampeluna Guerlain.Dorównuja mu tylko'' Mandarynka i bazylia'' oraz ''Kiwi''wszystkie z serii Aqua Allegoria .

Gość ja lubieee...
J.lo- Miami Glow i Live, Diesel-ten dla kobiet w brazowej butelce(dla facetow tez jest fajny). a nie podobaja mi sie wszystkie Chanel...-smród!!!!!

Dla mnie to wszystkie śmierdzą i są nie do zniesienia... Sama uzywam Mexxa i to jedyny, który mi się podoba.

Mój typ to today Avon.Lubiłam też indian suumer Gabrieli Sabatini, ale ciężko dostać.

Gość ja uzywam od zawsze tylko
Davidoffa, ale ostatnio go zdradzilam na rzecz Armaniego Diamonds

Gość gergtete
chloe

Gość gergtete
oczywiście uwielbiam chloe

Gość portobello
Moje teraz ulubione to Musc Maori i Naomagic, przymierzam się też do Lolity i Poison :)

Gość NAOMI COUMBEL
CAT DE LUX

Gość pachnaca e45
kocham kocham KOCHAM woman hugo boss, to ideał zapachu dla kobiet i nie tylko ja tak myślę, prostota ale zarazem jaka kompozycja mmmm i jeszcze Envy me by gucci tez cudo, z "mocniejszych" pozycji - tresor lancome nienawidzę natomiast ciężkich zapachów na nucie piżma i przesłodzonych landrynkowych perfum dla nastolatek (jako nastolatka tez je kochalam :)

Gość pachnaca e45
ale jeszcze ogolem blvgari, givenchy i guerlain sa w 99% procentach bezbledni w swoich zapachach, D&G piekne ale tylko dla mezczyzn

Gość nie cierpię euphorii CK
light blue i one DG, j'adore diora, escady w czerwono rózowej butelce z oceanem w nazwie, moschino love, lanvin eclate chyba bladofioletowy w okragłej butelce, YSL elle te zapachy dla mnie smierdzą, nie czuje w ogole kompozycji tylko jakby kazdy składnik osobno

Gość wielka heca
"nie cierpię euphorii CK " -> Hehe, widzisz, a ja własnie te wszystkie zapachy bardzo lubię :) Prawdopodobnie nie cierpisz też ed hardy dla kobiet, jil sander sport różowego i niebieskiego, elisabeth arden 5. avenue, bo ja je wszystkie uwielbiam ;) czego nie lubię - ciężkich, burdelowych zapachów - chanel, lolita lempicka, amor amor itp.

Gość kenzo - jungle
odruch wymiotny!

Gość cati82
Armani Diamonds jest super!! Zapach piekny, delikatny a jak dziala na facetow!!!;) jak afrodyzjak;) Lubie tez coco chanel modemoiselle

Gość rtber
Hehe a ja nastolatką nie jestem a uwielbiam słodziaki, nie podobają mi sie taki "zwykle" perfumy jak diory, chanele calviny, nie widze roznicy miedzy nimi a jakimis adidasami itd. Oczywiscie to tylko moj nos i nie mam nic przeciwko osobom które je lubia:) Zatyka mnie Angel, albo Kenzo - Elephant, nie wiem który z nich ale to trauma zapachowa :)

ja kupuje zawsze perfumy z avonu ponieważ nie są bardzo drogie, jesli chodzi o te które zawsze bede kochac, to pur blanca, litlle black dress i celebres a nienawidze passion dance, a po pumie odrazu kicham

ANGEL wypasione sa sliczne i dlugo trzymaja...a nienawidze chanell nr 5!!!!ochydne sa!!!!!!!!!!!