Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haszut

najbardziej żałosna historia dzisiejszego dnia

Polecane posty

Gość haszut

dawajcie swoje propozycje

Gość alunia90
mam krzywe nogi i tluste uda;/ nie mam tzytzkow, wogole:O nie mam faceta wszyscy mnie olewaja, nawet na kafe nie chce mi sie zyc:O

Gość madziuńkaaa
żona niechce ssać

Gość przebije was
Przespalam sie z nowo poznanym facetem i nad ranem ucieklam :D

Gość giosia85
od 5 lat szukam chlopaka i nie moge znalezc:( juz sie pogodzialm z tym ze bede stara panna a tak bardzo chcialabym miec mezczyzne :((((((

Gość ikrurfjfjif
moj facet powiedzial, ze moglabym cos ze soba zrobic, bo wsty mu przed kolegami:O

Jakiś czas temu jestem na przedstawieniu baletowym, w pięknej sukience, otoczona kwiatami w całej loży, półmrok okala moją twarz, bla bla bla, prawie jak Małgorzata Gautier:D i w pewnym momencie czuje na sobie czyjs wzrok. Odwracam sie, a tam Książe Ciemności w swej najbardziej uwodzicielskiej postaci, człowiek-ideał, mężczyzna-bóg i mężczyzna-szatan w jednym. Ale udajemy niedostępną, nic nas jego wzrok nie obchodzi, ogladamy przedstawienie, nie wiedząc co sie dzieje na scenie, bo kątem oka cały czas widzimy, ze facet sie w nas wpatruje... Przedstawienie się skończyło, on szedł w moją stronę, na co ja uciekłam😭 Przynajmniej się nie rozczaruje:O A teraz cały czas o nim myśle😭

Gość sfaeated
no zdecydowanie pani koleżanka wygrała... :O

Gość oo matko
tez tak uwazam

Gość trututu
chłopak zostawił mnie w walentynki po miesiacu mial inna teraz, teraz jest sam i przespalam sie z nim w aucie i on udaje ze ma do mnie szacunek i chce sie spotykac ale wieczorami nawet na smsy nie odpisuje skurwysyn.