Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaLenaMagda

Jechałam dzisiaj autem które ma 700 KM!!!

Polecane posty

Gość fajnie że laski sie nie znają
Z wykształcenia jestem inż mechanikiem, samochodziarzem z zamiłowania i przejechałem ponad 1.000.000 km, róznymi autami od trabiego w wersji limousine do Ferrarii Testarossa (skoda, że tyko 200 km i po niemieckiej autostradzie). I powiem tak: na normalnej drodze pasażer nie odczuje róznicy czy samochód ma 200 KM, czy 700 KM. Pryspieszenie 0-100 km/h w 7 s czy 5 s nie robi róznicy w odczuciach. W mocy widac róznice, gdy chce się przyspieszac ze 100 do 200. Udało mi się na polskiej autostradzie A4 (gliwice-wrocław) kiedyś rozwinąć ponad 250 km/h w niezłym samochodzie i skakał jak piłeczka na nierównościach. Wiec nie wierze autorce, albo sciemnia, albo dała się nabrac

Gość ania_i_alan
p r o v o k e j s z y n. nie wierzcie jej. Jakie auto ma 700 km ?! :/ żal jej słuchać.

Gość zaden wyczyn
z 3 l piecyka da sie dojsc do 1500KM i to jest udowodnione :-) tylko z drugiej strony nasuwa sie pytanie po co to robic .... no alee.... sa tacy fanatycy ,ze im sie to podoba i tyle wiec po prostu nalezy to zaakceptowac to mowiłem ja :-) .......... trener drugiej kategorii ;) pozdro 4all 🖐️

Gość DUŻE NIE
inż mechanior od siedmiu boleści :-o tak sie właśnie znasz

Panowie, a od kiedy "koń mechaniczny, czyli KM" jest jakąś wykładnią? To bzdura, poczytajcie coś na temat silników spalinowych!!! A gdzie jest mowa o momencie obrotowym???? Pomijam juz fakt, że dokładny pomiar mocy danego pojazdu możliwy jest tylko na hamowni, i to nie byle jakiej :) Cała reszta to pobożne życzenia domorosłych mechaników :)

Gość ubuntutosupersystem
.,#**#, .....##.........,,#####...........# .......##....,#..........#....//.....# ........###*.....#..........((......# ..........'''#................... ....# .............''#......#...............# .................''##;........#.....#, ......................#........"##"...#, ......................#....................#, ......................#.....#................#, ......................#.....#..................#, To jest słonik od Pana Jezusa, który kocha nawet ludzi homoseksualnych. Zachowaj go i noś w serduszku. :) Jeśli nie wkleisz tego do przynajmniej 5 innych tematów dostaniesz AIDS

Gość gdjdy5gsh
.,#**#, .....##.........,,#####...........# .......##....,#..........#....//.....# ........###*.....#..........((......# ..........'''#................... ....# .............''#......#...............# .................''##;........#.....#, ......................#........"##"...#, ......................#....................#, ......................#.....#................#, ......................#.....#..................#,

Gość 11111111111111111111111
blachara !

Gość MagdaLenaMagda
Jeśli ktoś dalej mi nie wierzy to niech przeczyta sobie wywiad z Marcinem Gotartem w listopadowym CKM-ie. On ma BMW M5 które ma pod maską 800 KM (fabrycznie 507 KM). Pozdro dla wszystkich tych którzy nie wierzyli że auto może mieć taką moc!!!

Gość MagdaLenaMagda
Może najmądrzejsza Ewa 33 się wypowie?