Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamilena

chyba jestem w ciazy.. i co dalej?

Polecane posty

Gość smutnamilena

niby mam te 19 lat ale... ja wogole nie wiem co zrobic boje sie kupic test ciazowy okres sie spoznia juz pare dni a ostatnio z moim chlopakiem nie uwazalismy... boje sie ze jestem w ciazy:(:(:(

Gość
nie bó sie zrobic testu, bedaziesz miala juz to za soba. masz 19 la wiec nie jestes juz malolata, masz pewnie mature, mysle ze jak masz odpowiedzialnego i kochajacego chlopaka to sobie juakos poradzicie.

Gość no i git bzykac sie nie balas
jedyne czego mi zal, to dzieciatka, a tak poza tym to cierp cialo czego chcialo....dobrze ci tak, puszczalska... a jeszcze lepiej, jak cie chlopak zostawi dla jakiejs bardziej sie szanujacej damy....

Gość smutnamilena
hej ty w gorze moj chlopak mnie kocha i nie jestem puszczalska! a jak ci cos nie pasuje to stad wypierdalaj bo dosc mam takich skurwysynow jak ty

Gość
no i git bzykac sie nie balas jakis popierdolony równo człek....to zr laska wpsdla ze swoim chlopakiem nie znaczy ze jest puszczalska. chyba ciebie nikt nie chce wyruchac i zazdroscisz

Gość smutnamilena
dokladnie tak... ehhh a tak wracajac do tematu to mis ie nie wydaje ze sie nadaje na matke... lubie male dzieci ale nie wyobrazam sie w roli matki... tragedia:(:(:(