Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak osa jestemmmmmmmmm

Prosze o rade?jak mam postapic?

Polecane posty

Moj M. pjechal dzis na zakladowa impreze.Mial wrocic o 15. nie wrocil.Bo mecz sie przeciagnał.OK.Mial byc o 17 tez niewrocil.Zadzwonil i byl pijany i byl dla mnie nie mily.Ostatecznie mial wrocic o 19 ale dalej go niema.Nawet nie odezwie sie.Co mam zrobic?jak mam z nim postapic??

Wyłącz telefon i wyjdź sobie gdzieś z koleżankami. A jutro nie odbieraj jak będzie dzwonił i się nie odzywaj. Niech wie że takie zachowanie Ci nie odpowiada i pokaż mu to czynami a nie słowami.

a wiesz gdzi on jest? ja bym pojechała i sprawdziła czy jest i co sie tam dzieje a jesli nie wiesz to czekaj az wroci tylko dzis z nim nie rozmawiaj dopiero jutro bo człowiek pod wpływek alko i tak nie wiele mysli

Chetnie bym gdzies wyszla ale nie ma takiej opcji mamy male dziecko.Dzisiejszym swoim zachowaniem pokazal sowj szacunek do mnie.Tak byc niemoze.

Gość fbvcjhvbc
O raju,jak czytam jakie wypociny to niedobrze sie robi.Baby,czy wy same nie potraficie swoim zyciem pokierowac.Niedługo srrac nie pojdziecie bez zapytania na kafe czy isc sie wysrac czy nie.

Gość Ech z tymi facetami
to już tak jest.Nie gadaj z nim dzisiaj, bo to nie ma sensu, a tylko może ci jeszcze powiedzieć przykre słowa.Pogadaj jutro co on sobie kurwa wyobraża, że masz siedzieć w domu z dzieckiem, a on się bawi w najlepsze. Mój jak tak przylazł to na następny dzień powiedziałam mu co myślę o jego postępu i później nie odzywałam się do niego.Sam przyszedł przepraszać.Obiad zrobiłam tylko dla mnie i dziecka.

On dzis bedzie spal na klatce.Wlozylam klucz w drzwi i do domu nie wejdzie.Kara musi byc za takie zachowanie.

A co to kurwa facet sobie nie moze pozwolic na troche rzrywki? Laski jak bedziecie tak ich dusic przy sobie to napewno beda zdradxzac i odejda od was :classic_cool: pewnie caly tydzien haruje a w niedziele ma zapierd.... pewnie przy zonie..ech

Nie zabraniam mu wychodzic.Ale dzis stracil moje zaufajnie swoim zachowaniem ze mnie tak olal.Prosilam go zeby duzo nie pil to schlal sie jak swinia.

nie wiesz co zrobic??? jak wroci badz mila,nie pokazuj mu ze cie to boli, nie rob awantury .. na weekend umow sie z kolezankami on niech siedzi z dzieckiem wylacz telefon i baw sie dobrze :)

Ja go do domu nie wpuszcze.Bo jak go zobacze to go ......... nie bede ogladac zachlanej i smierdzacej geby.

tez bym była zła na twoim miejscu... masz racje zamknij drzwi nie wpuść go rano otwórz jak bedziesz gdzies wychodziła i jak go zobaczysz to powiedz ze miał byc o 19 wiec czekałaś a potem zamknełąś drzwi i poszłaś z dziekiem spać:) a otem sie do niego nie oddzywaj spróbuj robić tak by on wrócił do domu (w najbliższych dniasz) napisz kartkę na stole że wyszłaś do koleżanek po cos tam i wrócisz o którejś tam bez słowa wyjdz tzn mozesz powiedzieć np nakarm dziecko i zrób kolacje wyłacz telefon wróć rano (śpij np u kolezanki) i wróć:) ciekawa jetsem jego reakcji

Napisal jakies 20 min. temu sms" co slychac".Zajebisty jest.