Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaaadsaaaaaaaaaaa

jak powiedzieć chłopakowi o swoich malutkich piersiach?

Polecane posty

Gość dsaaadsaaaaaaaaaaa

jeszcze ich nie widzial.. boję sie tego momentu ;(

Gość
po prostu pokaz, a nie mow. jaki masz rozmiar?v ja tez mam male 70B czasami A, i jest ok, sa gorsze rzeczy

Gość dadad
bój się momentu jak zdejmie ci stanik i dozna szoku że nic tam nie masz

no wiesz raczej widział jakie są duże bo raczej nie chodzisz non stop w kurtkach i innych "grubych" rzeczach ;)

Gość Może zmień stanik niech
wie czego się spodziewać.

Gość dadad
Tylko w wypchanum staniku

Gość ajak to ukrywasz
że chcesz powiedzieć. Jesli masz jakieś wypychacze to proponuje je stopniowo zmniejszać, aż do minimum żeby nie był zaskoczony później ani przerażony.

Gość no i masz za swoje
nie czaje wlasnie z tego powodu tych lasek co nosza takie staniki!! co one sobie mysla!?! a jak duzo takich jest! moje kolezanki maja bardzo bardzo male piersi, prawie nic a w staniku maja takie jak ja (ja mam C75), a w bluzce wygladamy tak samo... po co to oszukiwac?? nie mozna pogodzic sie z faktem ze ma sie male piersi?? i nosic sie z duma ze sa takie jedrne i urocze?? rozumiem delikatny push-up ale takie gąby??!?! jedyne co mozesz teraz zrobic to powiedziec prosto z mostu ze masz male piersi i nosisz push-upy

Gość ajak to ukrywasz
Ej no ja tam nosze miseczkę B i jakoś nigdy mi sie nie wydawało za małe a staniki kupuję jak mi sie podobają i mówiąc szczerze nawet nie zwracam uwagi czy push-upy czy nie, raz mogę chodzic płaska jak decha a innym razem z wypiętym biustem. Jednak ja ci radze stopniowo zmniejszać te push- upy bo tak od ręki wywalić do faceta który cię nie widział że masz małe piersi i nosisz push-up to go może przestraszyć, może sobie nawet wyobrazić że masz mniejsze niz masz.