Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina4

Małe piersi //

Polecane posty

Gość karolina4

Witam wszystkich i proszę o pomoc. Mam 15 lat i bardzo małe piersi. W dodatku jedna prawa większa od lewej. Dziewczyny w moim wielu mogą ubrać bluzkę z dużym dekoltem a mi nawet push-up nie pomaga. Nie mogę pokazać się na plaży w bikini bo mylili by mnie z dzieckiem. Ważę 46 kg przy wzroście 160. Chyba jeszcze nie miałam miesiączki, ale kilka dni temu przez 3 dni na moich malująch pojawiały się czerwone plamy. Oczywiście w niewielkiej ilości.

Gość karolina4
Znaczy majtkach. To przez tą przeglądarke;-)

Gość
niekótre dziewczyny zwłaszcza takie szczuplutkie dostaja okres jak maja 16-17 lat i jest ok.

A to prawda że gdy ma sie miesiączkę to piersi rosną szybciej? A i te czerwone plamy na majtkach, raz musiałam wkładkę użyć- to był okres?

Gość mikolina554
ciężko żeby ktoś z forum ocenił czy plamy na Twoich majtkach były okresem :O a co do biustu... jesteś kruszynka , a wielkość piersi zależy od nagromadzenia się tkanki tłuszczowej więc jeśli nie dostaniesz dużego biustu od matki natury to nie oczekuj od siebie zbyt wiele przy takiej wadze ;)

Gość tzytzki są najważniejsze
więc jedz dużo i tłusto

Gość ggggyjk
pewnie te plamy to zapowiedz okresu w blizej nieokreslonej przyszlosci, pamietam ze sama tak mialam :P co do piersi to sie nie martw, jestes strasznie mloda wiec jeszcze masz czas, masz mniej wiecej moje wymiary wiec piersi pewnie duze nie beda :P no chyba ze urosniesz jeszcze, coz, ja nie uroslam :P :P uwierz ze wcale nie trzeba sobie robic balonow push-upami ktore wygladaja nienaturalnie, male piersi tez sa ladne,

Gość elsweet
mam ten sam problem- nie mam piersi i okresu. jestem w twoim wieku..no może waże 4 kilogramy więcej. zdecydowałam się, że pójdę do ginekologa. on napewno mi pomoże, a ewętualnie poproszę go o przepisanie mi jakiś hormonów. nie wiem tylko ile może kosztować taka wizyta... jeżeli któraś z Was była i wie to proszę niech odpisze ;)

Ja niestety nie mam z kim iść, bo nikogo to nie obchodzi:( Chciałabym pójść sama, ale nie bardzo sie orientuję gdzie może być ginekolog(mieszkam w dziurze) i ile to kosztuje. Jeśli ktoś miał podobnie to niech pisze co robić

Gość vbvbvbfhh
boze 15 lat i sie martwi malymi cyckami. mi rosly do 19 roku zycia

ja nie mam wcale piersi i sie tym nie martwie... mowisz o duzych dekoltach- ja je nosze..;) "Nie mogę pokazać się na plaży w bikini bo mylili by mnie z dzieckiem"- hmm..a nie jestes??:) 15 lat to nie duzo..;] i co do piersi ma miesiaczka?

No kilka osób mi takich głupot nagadało. Słyszałam też, że jak sie nie ma okresu to rośnie się wzwyż, od pierwszej miesiączki szybko sie rośnie a potem staje w miejscu. Ale już nie wiem

Piersi mogą rosnąć (i maleć niestety) do pierwszego porodu nawet :P

Nie słuchaj ich tak do końca nie mają racji każdy ma indywidualne ciało i każde inaczej się rozwija.

Gość rosalindaX
to mógł być okres, na początku tak to może wyglądać. poza tym brak okresu w wieku 15 lat to żaden ewenement. nie licz jednak na to, że jak zaczniesz miesiączkować to ci piersi urosną. moga jeszce urosnąć bo młoda jesteś, ale nie muszą. mi na przykład wyrosły w wieku 12 lat i nic się nie zmieniły od tego czasu. ginekolog też ci na rozmiar piersi nic nie poradzi, na brak okresu również- bo jestes jeszce mloda i wystarczy poczekać i raczej nie bedzie cie faszerował hormonami żeby wywołac okres. poza tym piersi nie składaja się z tłuszczu jak niektórzy tu piszą!! tylko z tkanki tłuszczowej i gruczołowej. w róznych proporcjach- kwestia indywidualna. przytycie to nie jest rozwiązanie, bo tkanka tłuszczowa odkłada sie w pierwszej kolejności na udach, tyłku, brzuchu. mi np piersi nigdy sie nie powiekszaja nawet jak duzo przytyje

Gość rosalindaX
i nie wydaje mi się żebyś mało wazyła, ja w twoim wieku ważyłam 50 przy wzroście 175, a okres miałam od 11, 12 roku zycia regularnie. znam tez dziewczynę, która dostała okresu po 17stce i ona akurat zawsze miała nadwagę. wszystko to kwestia indywidualna, kazdy dojrzewa inaczej w swoim własnym tempie

Gość mikolina554
"poza tym piersi nie składaja się z tłuszczu jak niektórzy tu piszą!! (...)" to chyba była aluzja do mnie. ale ja wyraźnie napisałam: "a wielkość piersi zależy od nagromadzenia się tkanki tłuszczowej (...)"

Gość karolina44
A jak myślicie 47kg przy wzroście 160 to mało czy w sam raz?

Gość fdgffgbf
Ja mam 20 lat a przy Twoim wzroście ważę 49/50 kilo. Jestem szczupła, ale mam kobiecą figurę i widuję dziewczyny drobniejsze od siebie. Więc spokojnie, jesteś normalna:) Co do piersi - tak naprawdę większość kobiet ma mniej lub bardziej widoczną asymetrię, więc spokojnie. Jesteś drobna pewnie, więc niewielkie piersi to po prostu taka uroda i już. Z drugiej strony skoro nie miałaś jeszcze okresu (żadna to przyjemnosć, ja dostałam w 6 klasie, nie wiem po cholerę:P), to dopiero będziesz jeszcze dojrzewać i piersi też mogą urosnąć. Nie zadręczaj się tym za bardzo. Aha, ja też tak miałam, że najpierw jakieś takie plamki krwi mi się pojawiały a po jakichś 2 miesiącach dostałam prawdziwego okresu. Przed wycieczką szkolną do aquaparku notabene:P

Gość Jollaaa-
hej mam podobny problem...Mi sie zdaje ze kiedyś miałam wczesniej większe piersi.moja młodsza siostra o 2lata I MA większe

Gość kwiatuszek - madziunia
ja w wieku 10 lat miałam okres i wtedy to ja sie wstydziłam że mam juz piersi a kolezanki nie i że ja mam juz miesiączkę o one nie wią nawet co to jest. a teraz mam mniejsze piersi niż wtedy a te co nie miały wogule to teraz maja wieksze.

ja w twoim wieku miałam 49 kg.

jak juz masz plamnienia tnz. ze niedługo będziesz mieć miesiaczke, na początku jest zawsze mało ale potem juz bedzie normalnie,

Gość bojjeee się
ja mam 14 lat 56 kilo i nawet mam w miare duże piersi ale co zrobić by mieć jeszcze większe moja koleżanka ma strasznie duże i wszyscy chłopcy sie w niej kochają ja tez tak chce co zrobić by szybciej rosły piersi?;) czekam na odpowiedzi

takie teksty proszę pisać po 20-tym roku życia.. a ...dlaczego tyle ważę? proste!!!!:P:P:P

Gość upssss
rosną, ale trzeba uprawiać sex...ale nie z młokosem 16- letnim, tylko z 40-kiem ja tak robię i urosły mi do 75 D kipiące

Gość Timo :D
Słuchaj,nie przejmuj sie niczym,małe piersi są moim zdaniem bardziej sexowne niż duże. Każdy lubi co innego,jeden małe drugi duże,masz jeszcze czas tak jak wspomniano wcześniej. Wiedz że chłopaki lubia małe piersi ( choć wiekszość sie do tego nie przyznaje twierdząc że muszą byc duże ) mają to coś,takie moje zdanie