Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina4

Małe piersi //

Polecane posty

Gość tak mi się zdaje je je
późno dojrzewasz.

Gość problemo
mam takie pytanko i nie wiem czy to tez jest problem bo dostalam juz okres ale mam strasznie male piersi prawie wogole nic :/ i nie wiem czy jak juz mam oktres to piersi jeszcze beda mi rosly pomuzcie napiszcie mi na meila lampartking@poczta.onet.pl bo juz chyba nie wejde na ta strone xD aha i jesli to jest wazne to mam 14 lat i 155 cm ale strasznie malo waze bo tylko 35kg :// i najgorsze jest to ze wogole nie moge przytyc pomocy prosze!

Gość gość
o ile dojrzewnie konczy sie szybko piersi moga rosna c długo, i beda sie zmieniac zaleznie od wieku itp. Ja jako dziewczynka nastoletnia cierpiałam z powodu małych piersi, byłam szczupła i czsami mi dokuczano. Urodziłam dwoje dzieci, nie mam dalej wielkich piersi ale stały sie pełniejsze a mój maz mówi ze sa śliczne. Nie ma co tak histeryzowac za wielkimi piersiami , ale tak wam powiem dziewczyny ze czasem wchodze na rózne strony m.in rozbierane i zawsze tam najwiecej głosów mają jednak szczupłe dziewczyny o drobnych piersiach! Nie wiem skąd taka moda na xxl , kazdemu podoba sie przeciez co innego....

Gość polecamsie
Ja mam 12 lat i dostałam niedawno okres. Cały czas mnie bolał brzuch ,a potem zobaczyłam czerwone plamy na majtkach - nazywa się to plamienie przedmiesiączkowe. I już na drugi dzień dostałam miesiączke ;) wiec to już niedługo ;) bo każdy ma inaczej. A i jeszcze miałam przed tym dniem bordowy (czerwono-brązowy) śluz. Nie wiem czy urosną c****ersi bo też mam małe ,ale po okresie zobaczyłam że zaczynają rosnąć.