Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

Ale jej dogadałałam!!! czytajcie to!!

Polecane posty

Gość metaluffa

wracałam od kolerzanki z inną kolerzanką tramwajem no i był tłok bo jakieś dzieci z półkolonii wracały z basenu czy coź no i rozmawiałam z koleżanką i w pewnej chwili, kiedy tramwaj tak się zatżymał że troche mnie porwało do tyłu na takie 2 dziewczyny co stały za mną, to zaraz mnie odepchneły spowrotem, wkurzyłam się troche ale początkowo nie reaguje, po jakimś czasie znowu tramwaj zachamował i znowu porwało mnie do tyłu i odbiłam się od rurki na siedzeniu za mną która jedna z tych dziewczyn trzymała no i wtedy usłyszałam z ust jednej z tych dziewczyn "Jak ona się o mnie oprze to chyba zaraz...!!" no i wtedy się niesamowicie wkurzyłam odwróciłam sie do tych dziewczyn i mówie "masz jakiś problem, młoda?" i zaraz potem dodałam "Za to że przez dotkniecie ciebie mam na sobie twoje bakterie i wszy powinnaś dostac z glana, dzifko!!" Ale jej dogadałam, inteligentnie i z humorem, a ona się pszeraziła i poszła w inne miejsce tramwaju!!! Co o tym sądzicie???!! Warto było???! bo wg mie taak!!

Gość trabant z tektury
wow ale jej dowalilas! kurde ale z ciebei zajefajna laska wow no dalas czadu pewnie sie czujesz spznawerko..jestes moja idolka..chetnie z toba pojezdza autobusem

Gość metaluffa
tak wiem 0/10 nastepnym razem postaram sie bardziej

Gość metaluffa
podszywaczu nie wpisuj mojego nicka w swojim tandetnym komputerze bo nie zaśługujesz na ta by być mną by mie udawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a za wyrazu uznania dzienki 🌼

Gość metaluffa
wracalam z Galerii zarbilam dwie blzueczki z New Yorkera i buty na obcasie z Daichmana. a potem jeszcze tak dowalilam tej suce. to byl piekny dzien :)

Gość ciekawska_wstręciucha
po za tym ze masz w swojej wypowiedzi milion bledow to niczym szczegolnym sie nie wyrozniasz ;] a dziewczyna odeszla bo pewnie nie chciala przebywac kolo takiej nabuzowanej "osoby" i w sumie laska miala racje bo po to jest tyle rur w autobusie aby sie ich trzymac i nie odlatywac sobie do tylu na innych.

Gość trutututużal
metaluffo ile masz lat? 13? Mogłaś zagrać bardziej inteligentnie, tak to wyszło ze jesteś mega zakąpleksiona i przejmujesz się jakaś małą rozpieszczona dziewuszką

Gość metaluffa
Debilny potszywaczu, moze ty kubujesz jakieś debilne lansiarskie ubrania dla dresiaży, ale wiedz, ze jak sie już o mnie podszywasz to ja z takich żeczy kupuje tylko czarne koszule, ewentualnie mroczne suknie, czarne gacie, ewentualnie spudnice lub paste do glanuw

Gość metaluffa
15 lat mam, ale to nie znaczy że jakieś małolaty mogą być agresywne. To mój sukcesik, a one się same prosiły bo były niemiłe tym zachowaniem.

Gość metaluffa
i mozecie i powiedzieć co wy do cholery oceniacie tym 0/10? To się wydarzyło naprawde. Słowo honoru. A jak nie wierzycie to wypad i nie zasmiecać mojego topiku

Gość metaluffa
ubieram czarne dlugie kiede i naietnie z pieczolowitoscia poleruje moje ukochany glany zeby potem z pomalowanymi na czarno paznokciami wychodzic na miasto i straszyc maloletnie dzieci.

Jak dla mnie to ta riposta jakoś szczególnie cięta nie była. To nie było inteligentne zgaszenie, raczej coś w rodzaju agresywnego ataku. Jakby dziewczyna była bardziej butna to by ci dojebala, a nie odeszła

Gość czarny Samael
wyebalbym ci w ten pusty ryj gloopia smarkata koorwo za te marna prowokacje. jestes zwyklym tepym pustakiem i mozesz co najwyzej lizac buty bo nawet na chooja nie zaslugujesz prawdziwym metalowcom :O

Gość metaluffa
ide sobie stąd, zepsuliście mi humor :/