Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mimbla

Problem z przyjacielem, problem z prezentem i w ogóle otchłań rozpaczy...

Polecane posty

Gość Mała Mimbla

Hej, może nie jest aż tak tragicznie jak w temacie, ale w łatwej sytuacji też nie jestem... :) Problem jest następujący: niestety mój przyjaciel, którego znam od lat nie jest już dla mnie tylko przyjacielem... A raczej tak sobie wyobrażam i mam nadzieję, że kiedyś też może poczuje coś więcej, ale na razie nic mu nie mówiłam i raczej jeszcze nie powiem, a zbliżają się jego urodziny i mam problem z prezentem... Chciałabym kupić mu bilety na jakiś koncert lub coś podobnego, ale jak kupię dwa, to wyjdzie, że chcę z nim iść... 10 nie kupię, bo przecież nie mam drzewa z pieniędzmi, więc co mogę zrobić ? =)

kup dwa bilety kartke urodzinową wsać to do ładnej kolorowej koperty w w kartce jakos fajnie to ujmij i napisz żęby wyszło ze to bilety dla niego i dla ciebie:)

powiedz, że chcesz uczcic jego urodziny i zapraszasz go na koncert. Możesz dodac, ze bilety już kupiłas.

Gość Mała Mimbla
No niby tak, ale nie myślicie, że może 3 bilety byłyby lepszym rozwiązaniem ? Bo ja właśnie NIE chcę narzucić swojego towarzystwa...