Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie wiem jak mu to powiedzieć .

Polecane posty

Od pewnego czasu piszęz pewnym chłopakiem smsy , widzę że liczy na coś więcej, wiele razy juz to pisał , ja zawsze odpysywałam ze mam kogoś innego na oku i ze traktuję go tylko jak kolegę nie robilam mu żadnych nadzieji . Napisał mi ze jak wróci z wakacji to chce sie ze mną spotkac , no i właśnie wróćił ... problem w tym ze ja nie chce sie z nim spotykać ... nie wiem co mam mu powiedzeic ...

Gość sffsf
To co napisałaś.

Ale ile razy mam juz to powtarzac ... myślałam ze powiem ze wyjeżdżam jeszcze na wakacje ... na ten ostatni tydzien albo ze jestem chora nie nie wiem :(

:(

Gość bfjzvbdjfh
Nie kręć nic , tylko napisz chłopakowi tak , żeby brzmiało bardziej stanowczo . On widzi , że wachasz się więc wykorzystuje Twoją słabość .

Gość bulletformyvalentine
spotkaj się z nim i powiedz mu to w twarz. Facet nie zrozumie inaczej ;)

Czyli jak mam to powiedzieć :( jak powiem stanowczo to byc moze sprawię mmu przykrość :(

nie bd potrafiła mu powiedziec tego w twarz :( chyba wolę na gg albo sms :( jak sie z nim spotkam to na 100 % mu nie powiem i bd się dalej ciagnęło

Gość Ja bym napisz tak
"Wiesz co przepraszam cię, ale chyba lepiej żebyśmy się nie spotkali, bo ja na razie nie chcę być w związku i nie chce Ci robić nadziei.Przykro mi, ale nie chcę Cię zwodzić"

Skoro nie rozumie tego kiedy piszesz to spotkaj sie z nim i powiedz dobitnie... W końcu nic Cie nie kosztuje to spotkanie a jeśli umiejetnie z nim porozmawiasz to przyniesie same korzyści

Gość bfjzvbdjfh
A teraz On sprawia Tobie przykrość nie licząc się z Twoim zdaniem . Napisz stanowczo ,ale nie wulgarnie . Jeżeli obrazi się to juz jego sprawa . Widocznie nie potrafi uszanować Twojej decyzji i tym samym robi się uciążliwy .

jak pisalam mu ze pisze z nim tylko jak z kolegą nic wiecej to on napisał ze wie to . 3 sms były takie normale a dalej znowu to samo :( za kazdym razem to samo ... i jak on mi powie e chce sie teraz spotkac tylko tak po koleżensku ?

Skoro nie rozumie tego kiedy piszesz to spotkaj sie z nim i powiedz dobitnie... W końcu nic Cie nie kosztuje to spotkanie a jeśli umiejetnie z nim porozmawiasz to przyniesie same korzyści

Ale jak powie ze to ma byc tylko koleżenskie spotkanie ? TO co mam mu powiedzeic ? Ja w ogole nie chce sie z nim spotykac , wiem ze jak spotkam sie raz i mu nie odmówię to juz nigdy chyba nie bd potrafiła tego zrobic

:(