Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

Kupię suknię ślubną odcinaną pod biustem...

Polecane posty

Gość a nie lepiej poczekac
a nie lepiej poczekac do porodu, odpoczac i wtedy zrobic super slub i wesele, na ktorym bedziesz mogla sie spokojnie pobawic, napic wina i najesc czego chcesz bez obaw o zdrowie dziecka?

Gość i-----
ludzie!!! dziewczyna chce kupic sukienke, a nie potrzebuje dobrych rad czy ma isc do slubu po porodzie czy przed... co was to w ogole obchodzi

nic, ale latwiej sukienke znalezc jak juz nie bedzie w ciazy no i na pewno latwiej sie bawic bez dziecka w brzuchu, wiec tylko sie zastanawiam czy nie lepiej poczekac? co za roznica? i tak widac, ze dziecko poczete przed slubem, wiec nie rozumiem po co sie meczyc?

Gość do lepiej poczekać
widzę, że pannica nie może doczekać się na rozum... dziewczyna zadała pytania o sukienkę, nie pytała się o porę. umiesz dewoto odnosić się do tematu?

a co do tego ma dewotyzm? z dewotyzmem kojarzy mi sie wlasnie branie slubu na szybko jak juz sie jest w ciazy... niestety bardzo czeste przypadki po co? zeby sasiedzi nie plotkowali? i tak beda! a i dla matki i dla dziecka lepiej byloby poczekac :) i wybor sukienek szerszy :D pozdrawiam wszystkich bez złosliwosci i wyzywania od dewot dobranoc :)

Gość ala ma kotaa
Tylko że jak jest juz dziecko i w dodatku "niegrzeczne" to nie ma czasu na załatwianie a co dopiero bawienie się na weselu. Ja jak byłam mała to płakałam jak najęta, na spacer nie można było ze mną wyjść, mama ciągle musiała nosić mnie na rękach a budził mnie najmniejszy szmer... A z brzuszkiem tez fajna sprawa i tak jak ktoś juz napisał sukienka empire będzię się pieknie prezentować... Np. takie http://allegro.pl/item721586304_suknia_slubna_roz_38_40_w_stylu_greckim_empire.html http://allegro.pl/item713770364_suknia_slubna_leona_lee_34_36_w_stylu_empire.html