Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On samotny ... Ona=

Znowu nieskuteczny podryw. Pomóźcie ............................

Polecane posty

Gość On samotny ... Ona=

Szedłem dziś ulicą do sklepu. Idę sobie normalnie. Mało ludzi więc nie musze się niczego bać , peszyć. Idę na luzaka ulicą , normalnie wyluzowany byłem jak nigdy. W końcu wchodze do swojego stałego sklepu gdzie sprzedaje taki starszy mężczyzna. Chodzę tam bo są tylko dwa sklepy u mnie w pobliżu. A w drugim sprzedaje taka młoda dziewczyna i się wstydze jej. Kiedyś jak poszedłem to zobaczyłem kątem oka że spojrzała na mnie jak brałem jakieś pieczywo z pułki. Na ręce mi spojrzała , przypakowany jestem więc pewnie sie podnieciła że taki męski jestem. No i dobra , wyszedłem kupiłem co miałem kupić. Wracam i nagle idzie ktoś naprzeciwko mnie ulicą. Myslę sobie : trzeba się nadąć żeby przypadkiem nie wyskoczył do mnie i mi łomotu nie spuścił. Ale jak już ta osoba była blisko to patrzę że to raczej kobieta. Miała sukienkę i różową bluzkę. Na początku pomyślałem sobie : spojrze Jej w oczy ! Idę , idę , narazie cały czas oczy spuszczone w dół żebym wyglądał na niewinnego chłopaczka. A jak już była 5 metrów ode mnie to spojrzałem w niebo aby zobaczyła moje duże oczy i żeby pomyślała że jestem romantyczny. A ona przeszła obojetnie , nawet nie zagadała ani nic😭

;D smieszny troche jestes... oczywiscie z calym szacunkiem:P i jakos slabo rozszyfrowujesz swoje ofiary... a moze w ogole nie powinienes? za bardzo starasz sie wszystko przewidziec i opracowac. wyluzuj;P

Gość On samotny ... Ona=
nie śmiejcie się ze mnie - chcę se poruchać a mam już dosyć walenia konia

Gość mikolina554
Na ręce mi spojrzała , przypakowany jestem więc pewnie sie podnieciła że taki męski jestem. hahahhahahahahahah :D:D:D:D:D:D:D:d hahahahaha spadłam z krzesła. marne prowo ;)

Gość On samotny ... Ona=
W związku z ta sytuacją skoczę z mostu :o

Gość dobrełe
8/10

Gość On samotny ... Ona =
czemu Wy się śmiejecie ? :(

Gość On samotny ... Ona =
ej , podpowiedzcie jak się podrywa kobitki :(

Gość masz chodzic codziennie
na zakupy i sie usmiechac :D mysialbyc wygladac jak Brad Pitt zeby na jedno spojrzenie poleciala. i to pod warunkiem ze lubi Brada :D

Gość w miare dobre
7/10

Gość pieczywo z pułki.
z jakiego wojska