Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie ze mna dzieje ejj

Coś ze mną nie tak ?? Help

Polecane posty

Gość co sie ze mna dzieje ejj

Mam 19 lat.Dziewica nie jestem.Zrobiłam to raz z chłopakiem w wieku 16 lat.A w sumie to nie,bo nie mógł wejść i skończyło się na pieszczotach.Drugi raz to chyba rok później,ale byłam pijana i nawet tego nie pamiętam :( Teraz pomimo,ze czasami mysle o jakims facecie,to na mysleniu sie konczy.Jak przychodzi co do czego to stwierdzam,ze nagi facet mnie w ogole nie podnieca :o co wiecej-dla mnie wyglada smiesznie nawet.Od pasa w gore przy fajnej budowie jest okej,ale cala reszta... eh to troche dziwne jest.Nie umiem tego wytlumaczyc.Czy cos ze mna nie tak ?

Gość bulletformyvalentine
Nie możesz tego robić z przypadkowymi mężczyznami. Widocznie jesteś kobietą, która potrzebuje miłości do tego aby spełnić się w łóżku. Jeżeli kochasz faceta/jesteś nim zauroczona, to nie będą Cię śmieszyły jego genitalia ;] Fajnie jest też zrobić nastrój (przyciemnione światło) i oddać się wodzą fantazji - musisz odpłynać. Długa gra wstępna też jest wskazana. ;)

Gość maajaa998
Jezeli bedziesz kocha tego faceta to nie bedziesz myslala o niczym innym tylko o nim i dla Ciebie kazdy centymetr jego ciala bedzie idealny.Z tego co opisujesz to nie masz milych wspomnien z seksem.Pierwszy raz nieudany,drugi po alkoholu.To tez wcale Ci sie nie dziwie.Nie spiesz sie z niczym.Bez milosci nie ma udanego seksu.