Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia+26

Czy mój pomysł jest do dupy?

Polecane posty

Gość Asia+26

Otóż.... Ponad rok temu rozstałam się z mężczyzną, ktorego bardzo kocham. Od tej pory nie mamy kontaktu, nie mamy też wspólnych znajomych, tak się złożyło. Ja nie mogę ułożyć sobie życia, bardzo cierpię, z pewnego źródła - bezpośrednio po rozstaniu - dowiedziałam się, że on nadal coś do mnie czuje. Jednak duma nie pozwala się odezwać. A zresztą nie chcę się oszukiwać, może ma mnie gdzieś. Do czego zmierzam? Chciałabym wiedzieć czy on kogoś ma, czy jest zajęty. Wiem, że prowadzi on dość intensywny żywot na facebooku. Jednak nie mam go w znajomych, widzę jedynie, że dodaje nowe dziewczyny, zauważyłam także, że jedna z nich poznała już jego siostrę i osoby z pracy. Oczywiście taka obserwacja jest męcząca i niczego konkretnego nie mówi. Wymyśliłam, że mogę założyć sobie konto na obcą osobę, kogoś z innego kraju, dać sobie parę zdjęć z netu i dodać z 50 osób. Jak go zaproszę jako obca osoba, to mnie doda i sobie pooglądam zdjęcia i tę dziewczynę, no zobaczę czy jest wolny czy było minęło. Wiem, że to uwłaczające, ale już nie wiem co robić.Co o tym sądzicie, czy to się może wydać?

Gość sdgse
sama siebie zameczasz, przestan go sledzic, bo nie dajesz sie ranie zagoic. sama na wlasne zyczenie ja rozdrapujesz. przeszlosc pozostaw przeszloscia.

Gość Asia+26
ale on ma kasę i mi ją dawał, a ja nie chę być frajerką która pracuje za 800 zł

Gość Asia+26
Wiem, że zadaję sobie ból, ale naprawdę nie mogę zapomnieć. Po prostu nie potrafię, przerabiałam już nawet terapię i nie umiem zapomnieć. Pomyślałam, że może jakbym podejrzała to jego życie, to zobaczyłabym coś co by mnie złamało, pomogło. Albo pozwoliło spróbować, cokolwiek. Zastanawia mnie tylko czy on się może dowiedzieć że to ja.

Gość Asia+26
a podszyw to już naprawdę z dupy :o

Gość Asia+26
A TERAZ IDE SIĘ WYSRAĆ

Gość Asia+26
tja :o a czy to można wykryć?

Gość Asia+26
a po sranku palcóweczka:)

Kochana, prawda jest taka ze go kochasz i nie chcesz zapomniec.... jesli chcesz naprawde zeby cie zranil, zadzwon, umów się wyznaj mu co czujesz.... albo cie zrani albo bedziecie razem -proste i logiczne. Nie baw sie w podchody, śledzenie, to takie niedojrzałe ;/ pozdrawiam (Asia)