Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie są faktyy

nic mi nie sprawia przyjemnośći nie mam po co żyć

Polecane posty

Gość takie są faktyy

Gość to połóż się w trumnie i czeka
j

To może Ty zacznij sprawiać komuś przyjemność? :> ...interpretacja dowolna :classic_cool:...

Gość takie są faktyy
masz rację, zaraz wyjdę na dworzec główny i będę obciągać chętnym :) Życie jednak ma sens!

Gość takie są faktyy
i stało się doczekałem dnia w którym już nikt nie uważa mnie za normalnego

Gość słuchaj młody nikt nie mówił
że życie będzie proste, jak sam nie nadasz mu sensu to ono nie będzie go miało TWÓJ LOS LEŻY W TWOICH RĘKACH!

Gość zycie jest za krotkie na to
a co sie stalo ze tak uwazasz?

wcale nieprawda :P.... noele napisala dla zartu ze interpretacja dowolna :) ....nie pomyslalabys ile radosci daje wlasnie sprawianie przyjemnosci, pomoc innym ....to satysfakcja ktorej nie da sie opisac

Gość takie są faktyy
to juz nie ma sensu juto wydam moje oszczędności i popełnie samobójstwo juz postanowiłem

@A mi kabel... - :-) Naprawdę, pomaganie innym poprawia samopoczucie, jakkolwiek egoistycznie by to nie zabrzmiało - popracuj chwilę jako wolontariusz, oddaj krew, przeczytaj dziecku bajkę, a się przekonasz. Zresztą seks też jest fajny ;-)

noele>>>:) ...masz calkowita racje jesli traci sie sens trzeba szukac nowego...moze autorka sie w tym odnajdzie ?... heheh sex tez jest fajny :D

Aha - i muszę sprostować: nie zachęcam bynajmniej, by autorka zaczęła dawać du.py charytatywnie :D

Gość takie są faktyy
chce umrzeć wszystko się sypło

A co się stało? Nie pieprz lepiej bez sensu i weź się do roboty, bo i my zaczniemy wyjeżdżać z podobnymi nic nieznaczącymi hasełkami. Mam zacząć? MASZ JEDNO ŻYCIE, NIE ZMARNUJ GO! MOŻESZ ZMIENIĆ SWOJE ŻYCIE NA LEPSZE OD TERAZ! ROLNIKU, MYJ JAJA! ... :D:D:D

Gość takie są faktyy
szukajcie informacji o samobójcach w poniedziałkowych gazetach😭

:D...... heheheh :)...mysle ze autorka tak naprawde nie wie dlaczego ma zakonczyc zywot ....cos sie syplo a ona nawet nie probuje poskladac tego do kupy..

Nie no, nie można lekceważyć cudzych problemów. Podobno większość samobójców mówi wcześniej o swoich zamiarach, ale nikt im nie wierzy. Nie sądzę jednak, by któryś z nich chciał się uzewnętrzniać na kafe... :O Autorko, co jessss? Poważnie pytam. Może będziemy mogli Ci pomóc? (i poczujemy się przez to rzecz jasna lepiej :classic_cool:)

Gość sinisterkaxxx
na 100% jakiś zawód miłoscny 🖐️ zycie jest wszystkim co masz! nawet jesli czujesz się beznadziejnie i nie widzisz zadnego sensu w tym wszystkim

Gość takie są faktyy
tylko policji nie wzywajcie to był żart

Gość muzinna muzinna
kochana, ja Cie pociesze, wiec tak pracuje w stolicy za 75%tego co mi obiecali i nie jest to nawet 2tysie .Mam dlugow, ze hoho, nie mam faceta, nie calowalam sie 5lat i nawet o seksie moge jedynie pomarzyc /albo snic/. Nie mam zycia osobistego i praca jest jedynym sensem mojego zycia:o Aha - jestem stara panna, z 15letnim stazem pracy i bez perspektyw na podwyzke /uwga teraz! obiecane mi "kokosy" zbiera za mnie pupil szefostwa, ktory zgarnia wszytsko i nabija sie ze mnie idiota :D, bo wie dokladnie ile zarabiam/ W koncu to jego pierwsza praca :o w ktorej po 3latach zarabia wiecej niz ja z moim stazem :o🖐️ Aha - do pierwszego zostalo mi tyle, ze jak poplace kilkaset zeta rachunkow to bede bez grosza.A nikt mi nie pozyczy (na szczescie mam co jesc i dach nad glowa). Lepiej Ci?:)

ma racje noele modlitwa też uszczęśliwia brak ci biotyny i witamin minerałów Niedobór Niedobór witaminy H może powodować bóle mięśniowe, osłabienie i apatia, łysienie, łszczycowe zmiany skóry na dłoniach, nogach i ramionach, wysuszenie i przebarwienia skóry oraz błon śluzowych, wypryski skórne, pogorszenie metabolizmu tłuszczów, podwyższenie poziomu cholesterolu i barwników żółciowych we krwi, depresja.

Gość och nieszczęśnicy
' Dlaczego tak uparcie szukacie tego tzw. sensu życia. Czy nie można sobie żyć, ot tak po prostu. Podziwiać cuda tego świata,cieszyć się z tego, że jest się zdrowym ? Każdy przeżyty dzień jest cudownym doświadczeniem. Zapatrzyć się niebo, poczuć, że jest się maleńką cząstką tego ogromnego wszechświata. Cóż znaczą nasze problemy wobec nieskończoności. ? Są niczym tak jak i my, tylką małą drobinką pyłku we wszechświecie.

Gość oj kobieto
puchu marny. do nieszczesni(czy jak tam) owszem,mozna bujac w oblokach,tylko rzeczywistosc,to nie obloki na niebie! zycie pisze ,nieprzewidziane scenariusze,a jezeli Ty mozesz sobie pozwolic na bujanie,to tylko pozazdroscic. albo jestes emerytka albo nawiedzona przez ,,ducha swietego"