Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marscha

siedze sobie i mysle

Polecane posty

Gość KAbel prawda jest
Moze jestem nienormalny ale wierze w teorie spiskowa majaca na celu przejecie kontroli nad swiatem ... tak naprawde to ona juz zaaplikowala sie w naszym zyciu tak gleboko ze jej nie dostrzegamy.. Zdobyli wladze kontrolujac Swiatowe banki ..drukujac pieniadze porzyczajac je na procent ... a dlaczego tak cicho w mediach o tym wszystkim??? Bo media tez sa kontrolowane wiec jedynym wiarygodnm zrodlem przekazu jest internet.... Traktat lizbonski ...unia europejska....11 wrzesnia...wojny w iraku afganistanie...a niedlugo wszyscy beda mieli jakies chipy pod skora do identyfikacji....do czego to zmierza????? Prosze powiedz ze nie mam racji i pierdole glupoty bo nie chce zyc w takim swiecie

nie mam czasu na tv ...jestem bardzo zajetym czlowiekiem :)... zreszta zamiast patrzec w szklany ekran, pakuje sie do samochodu i jade przed siebie :) moj dzien nigdy nie jest podobny do poprzedniego ...

Gość KAbel prawda jest
W uk podobniez na kazdym rogu mozna spotkac kamere CCTV przemyslowa w jakim celu?? dla zapewnienia bezpieczenstwa??? ja mysle ze glownie dla kontroli Prawda jest taka ze zastraszeni ludzie zrobia wszystko by zyc spokojnie dadza sie zniewolic dla spokojnego zycia na smyczy...

nie masz racji, to znaczy chce wierzyc ze nie masz racji. bo w takim razie jak ja bede policjantem, to normalnie wykryje caly ten spisek ;) moje dni nie sa podobne do siebie, poza praca oczywiscie. ktos napisal ze anglia jest w kryzysie przez to ich pracowanie na pol gwizdka,ja sie z tymzgadzam, troche wiecej wyobrazni..wiecej pracy a nie wiecznie narabani na kacu w toalecie spia...gdzie tak jezdzisz usb?

KAbel prawda jest>>> chcialbym powiedziec ze nie masz racji ale nie moge.....co prawda w daleko idacy spisek nie wierze ale cos w tym jest...swiat ulega degradacji, media dyktuja co jest godne uwagi co nie ,w co sie ubrac w co nie wypada, czy w tym roku jest moda na odchudzanie czy modniejsze beda tluscioski ...czasem mam wrazenie ze ze zyjemy w jednym totalitarnym panstwie zwanym ziemia i tylko czekac na w/w chipy....

prawda ze cctv sa wszedzie bynajmnie w soton, ja mieszkam w malej wiosce obok, moze ze30 domow i mamy tu ze 4-5 kamer....kontrola...to chyba tez co lubie, moze dlatego policja..

a propos...co robicie? jestescie szczesliwi w swoich zawodach? ja bym chciala pomagac, moge byc i pielegniarka co zmienia baseny, ale nie moge obarczyc meza zarobkami i sobie isc do szkoly....tak zeby ludzie obok byli i zamieszanie.,

Gość KAbel prawda jest
Nie chce was do niczego przekonywac bo kazdy ma swoje zdanie ale mam do was prosbe jakbyscie znalezili choc troszke czasu wolnego to bylbym wdzieczny za obejrzenie tego dokumentu i tyle a gwarantuje ze inaczej bedziecie wszystko postrzegac:) http://www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0&feature=related dosc dlugie ale warto:)

A mi kabel usb dobranoc, ja tez juz na dzisiaj spadam, kabel prawda jest poogladam jutro, dziekuje ze ktos odpowiedzial wogole, dla mnie to wazne...dzieki wam brdzo serdecznie. mam nadzieje ze topk nie umrze i moze ktos sie pojawi kto zmienil kariere zawodowa nagle i na zupelnie inna i opisze swoje doswiadczenia :) doranoc wszystkim,pa