Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiadek

co dzisiaj gotujecie na obiad?

Polecane posty

Gość obiadek

podajcie jakis szybki przeis na cos dobrego,bo nie mam czasu stac dzisiaj przy garach.

Gość bdwejvkchab
nie masz czasu ? to wyłącz kompa , nie siedz na forum tylko już stawaj do garów

Gość sdsdasd
ja robie spagetti

Gość sluchajcie a macie tak
ze po spaghetti macie...gazy?? ja niestety tak mam, a bardzo lubie i sobie z tego powodu odmawiam

Gość JA CYCKI Z KURAKA

Gość sdsdasd
Ja nie mam na szczescie:)

Gość obiadek
a widzisz ktora godzina? normalnie jeszcze bym spala,i dlatego tak wczesnie usiadlam na chwile do klawiatury,bo oczekuje pomyslu na szybkie danie,a im dluzej bedziecie zwlekac z pomyslami tym dluzej ja bede siedziedz na kompie i robote chuj strzeli. mam pilna robote wlasnie na kompie ,do wykonania ))na wczoraj)),jak do jutra jej nie skoncze,to nie mam po co sie pokazywac w pracy,wiec ,dawajcie pomysla,bo musze nakarmic dobrze rodzinke,zeby mi dali spokojnie popracowac.

Gość obiadek
dobry pomysl ze spagetti,tylko ze,nie mam miesa do zmielenia. pytam powaznie,czy piersi z kuraka mozna zmielic i podsmazyc jak inne mieso do spagetti?,moze ktos robil w ten sposob? nawet by mi odpowiadalo takie danie. dzieki za podpowiedz ale odpowiedzcie jeszcze odnosnie tych cyckow.

Gość obiadek
o boziu,Zlotowlosa ,przypomnialas mi ze istnieje cos takiego jak ryba,nawet nie pamietam,kiedy ostatnio ja robilam. zrobie rybke,ale nie dzisiaj,bo jednak trzeba troche czasu na przygotowanie tego pysznego dania. p.s narobilas mi smaka.

Gość poranczowy
Ty ,to jednak masz glowe nie od parady! dzieki,dzieki,odwdziecze sie ! zapraszam na dinka,tylko nie dzisiaj. moze byc wtorek o 18?

Wstaw na gaz wodę z drobno pokrojonymi brokułami , dodaj kostkę rosołową , jak brokuły sie ugotuja zmiażdż je takim gównem co sie tłucze ziemniaki , dodaj serki topione smietankowe , podawaj z makaronem - proste i smaczne .

Gość obiadek
a może złapać gołębia i szybko ugotować z niego rosołek ?