Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Co to jest ???? Obok ząbka !!!

Polecane posty

mój syn 10,5 miesiąca ma 2 jedynki na dole i przed jedną z nich zauważyłam dziś coś dziwnego :o nawet nie wiem jak opisać... takie wystającena milimetr, szerokości też milimetr... jasno brązowe. Nie wiem czy to ropka taka? Czy coś mu się wbiło. Na prawdę bardzo cięzko określić, a on nie daje sobie tak tam popatrzeć.Jak to potraktowałam szczoteczką to dookoła tego taka jakby niteczka krwi (czerwone) :(:(:(

Dodam, że to jest PRZED ząbkiem.

Gość moze zadzwon do jakiegos
stomatologa (nawet prywatnego - poszukaj jakiegos num. w ksiazce telefonicznej) i powiedz mu dokladnie co tu napisalas, to ci odpowie co to jest i co masz robic, bez wizyty

Gość moze zadzwon do jakiegos
moze to jakas malutka torbiel, moze jakies zanieczyszczenie sie tam dostalo

Zgubiła się małego szczeteczka do zębów i kupiłam nową... wczoraj wieczorem szczotkowałam, a dziś rano to zobaczylam. Może to ma związek ????? Obserwuje to, ale nic się z tym nie dzieje.

Gość moze mu pekła zylka i jest to
siwe?

nie.... ma to kolor takiej ropki..... jakby to ropka była.... jasno brązowy? pomarańczowy? taki ziemnoooo żółty ... chole,ra wie :(

mojemu synkowi przy rosnacej czworce takie cos wyszlo, taki jakby pecherzyk, samo sie wsiąkło...

Piccolo - przed ząbkiem? U nas jest to z przodu. Z początku myślałam, że to nowy ząb przed zębem :o ale na szczęście nie, bo to takie miękkie jest... Ile czasu to znikało? Ten ząbek przed którym to jest już jest dość spory... takie jakby pół zęba, a nie, że dopiero sie wybija, bo już sie wybił jakiś czas temu.

u nas tez zabek juz byl jak to wyszlo, tyle ze takie bardziej rózowe i jakby w srodku wlasnie cos bylo, jakby ropka, ja to sobie tak skojarzylam. Dosłownie z boku zabka to bylo. Na wszelki wypadek nei zaszkodzi jak pojdziesz do przychodni do stomatologa, zajrzy i powie czy to na pewno to. U nas w kazdym badz razie troche dlugo to bylo. Tzn wiem ze tez zaczelam sie jakos martwic, az nagle nei wiadomo kiedy znikło.