Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon_89

Czy jestem normalny?

Polecane posty

Gość Szymon_89

Mam 20 lat i z góry zaznaczam że jeszcze tego nie robiłem. Ale ostatnio gdy poznałem osobę na której mi zależy to trochę z nią na temat tego pierwszego razu rozmawialiśmy. No i ja doszedłem do wniosku że dla mnie będzie najważniejsze to czy moja partnerka będzie zadowolona a nie ja. No i ona mówiła że mam trochę dziwne podejście do sprawy. Więc pytam czy mój tok myślenia jest spowodowany tym że jeszcze tego nie robiłem? Po prostu jak zacznę współżyć to się to zmieni? Jak myślicie?

Gość Szymon_89
A co ma żona do tego? Jakaś aluzja że jeszcze nie robiłem tego?

ty rycerzu boga nie dawaj rad normalnym ludziom. do autora- nie przejmuj się, ale wytłumacz jej że chodziło ci o to żeby jej i tobie było dobrze, a nie tylko tobie. jakoś nie wyobrażam sobie żeby chciała dać satysfakcję tylko tobie. jak tak jest, to jest dziwna, albo jeszcze nic nie wie o sexie i przyjemności z niego.

Gość Szymon_89
Raczej już jej tego nie powiem :) trochę się zmieniło ale to już inna sprawa. Sam już nie wiem jak zachowam się podczas tego pierwszego razu. Ogólnie to strasznie się boję. Z drugiej strony na dzień dzisiejszy nie wiem czy w ogóle taki szybko nastąpi. Mam 20 lat i większość osób w moim wielu ma to już za sobą. Z jednej strony czuje się z tym niezręcznie a z drugiej strony wolę poczekać na godną osobę do tego pierwszego razu. Niedawno poznałem taką osobę no ale niestety jak zawsze nie wyszło :)

powiem ci tak- raczej nie gadaj o tym i staraj się nie myśleć. jak będzie odpowiednia chwila to wszystko się samo potoczy. a jak prawictwo zacznie ci mocno przeszkadzać to po prostu do profesjonalistki idź i już.

Gość Szymon_89
Mam nadzieję że nigdy nie będę aż tak zdesperowany że poczynić takie kroki to raczej nie w moim stylu.

Gość hjdhdsa
za pierwszym razem możesz mieć problem z tym zeby było dobrze jej... pierwszy raz zazwyczaj dla faceta konczy sie szybko, i facet traktuje to jako jakąś porażke, a to normalne ze na początku szybko skonczysz... za pierwszym razem staraj sie zeby gra wstepna trwała jak najdłuzej tak bedzie lepiej dla ciebie... a co do tego ze chcesz zeby jej było dobrze, to tylko dobrze świadczy o tobie..

Gość Szymon_89
Zresztą wydaje mi się też jeśli do czegoś kiedyś dojdzie to raczej będzie to czysty spontan. No ale i tak na razie nie mam co się martwić o takie rzeczy. Prędko nie spotkam pewnie znowu odpowiedniej osoby.

Miałem swój pierwszy raz w wieku 20lat i od początku zależało mi głównie na tym żeby partnerce było dobrze. Powiem Ci tak: jeśli skupisz się na niej to osiągnie kilka orgazmów i będzie zadowolona, a Ty przecież też go osiągniesz. Jedną z ważniejszych rzeczy w przypadku kobiety to gra wstępna. Rozgrzej ją na początku, doprowadź do orgazmu zanim dojdzie do penetracji, a rzuci się na Ciebie sama, chociaż istnieją oczywiście wyjątki.

Gość Szymon_89
zapomnilem o najwazniejszym :) obecnie mam partnera,to nasz dozorca z bloku,69letni pan Ryszard:)

Gość patrika
powinna się cieszyć ze się onią troszczysz i chcesz żeby było jej dobrze głupia jest i tyle.