Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanowca dfg

rozmyslilam sie ślubu nie bedzie

Polecane posty

Gość stanowca dfg

jestesmy para 5 lat mamy 3 letniego syna tak dlugo zwlekal ze slubu zludzil az wkoncu uwierzylam ze za pozno ze po co ,ze dalam mu juz 3 szanse ....ona bardzo zaluje bo juz mielismy ustalona date(cywilny) ja sie wycofalam ,nie chce byc czlowiekiem ktroy nie rozumie mnie i mojej sytuacji do konca zycia... . z jednejstrony slub bylby dla mnie zabezpieczeniem poniewaz mieszkanie jest na niego a wkladalismy w nie porowno wiec jak sie rozejdziemy zostane na lodzie.... i nei wiem moze powinnam wziasc slub chociaz dla zysku...

Gość stanowca dfg
zaczyna mnie szantazowac ze jak do konca roku nei wezme znim slubu to zaproponuje pierwszej lepszej;) oczywiscie to zarty ,ale o polwie mieszkanie mogep omarzyc jak nei wezm,e znim slubu wiec stawia mnie pod murem

Gość Ebisiij
Powinnas sie zdecydowac, albo bierzesz slub albo sie rozstajesz.

Gość a co Ci szkodzi
wyklepac formulke w urzedzie? po cywilnym mozesz zawsze byc wolna,a zabezpieczenie masz,inna sprawa to ,to ze gdyby doszlo do rozwodu to podzial stanowi to czego dorobiliscie sie po slubie wspolnie,wiec bilans i tak moze wyjsc na zero,a po za tym,jak sobie wyobrazasz zycie pod wspolnym dachem,gdybys chciala sie rozwiesc? jakbys sie nie odwrocila to dupa i tak z tylu. znajdz najlepiej forum porad prawnych,jest gdzies tutaj,mozesz zadac tam pytanie jakie rozwiazanie jest najlepsze dla ciebie w obecnej sytuacji,a jakie po zawarciu zwiazku?