Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska_agrafka

Przyjaciółka potrzebna od zaraz

Polecane posty

Witam, Wszyscy wiedzą, jak można szukać faceta, pracy, prognozy pogody. Ale Jak znaleźć przyjaciółkę, co poradzi, podtrzyma na duchu, będzie się cieszył z nami w lepszych czasach, pójdzie na zakupy, na aerobik/tenis/basen/narty itd Szukam takiej bratniej duszy, ale jak się do tego zabrać?

Gość Anka Stalherm
wyjdź na ulicę i krzyknij: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!! szukam przyjaciółki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo zamieść anons w internecie: "poszukuję przyjaciółki gratis lub za drobną gratyfikację: kawę i herbatę, od zaraz, dyspozycyjność 3 h dziennie czy ile tam potrzebujesz, gwarantowana herbata, pomieszczenie pracownicze i szatnia"

Gość aviva1111
A skąd jesteś kochana???? Moze nie od razu przyjaciółkę ale koleżankę musisz znaleźć która z czasem stanie się przyjaciółką :-)

Gość aviva1111
z ogromną łapczywością pożeram bydlęce sraki wprost z odbytów :classic_cool:

Gość aviva1111
o widzę ze podszywacze już nie śpią

Gość zielona_zapałka
Chętnie nawiążę nową znajomość..skąd jesteś?

Obecnie mieszkam na Śląsku i mam 27 lat. W moim rodzinnym mieście mam przyjaciółkę, ale chciałabym znaleźć też taką bratnią duszę tu, gdzie teraz mieszkam, aby mieć z kim pogadać o tym wszystkim, o czym nie gada się ze swoim facetem ;)

Gość klaryskka
ja tez szukam, taka z która na imprezke, na kawe, na zakupy, ploteczki, ciasteczka, kino. Dłuuugie gadki przy winie. Jestem z wawy. Samotna w wielkim miescie.

Gość sarmancka
ja wam powiem, ze też czasem mam ochotę odezwać sie do kogoś, spytac o zdanie i wogóle ... ale tak jak ty dziewczyny nie mam do kogo ...

Gość klaryskka
trzeba szukac, moze tu sie znajdzie