Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibariyeeeeee

Nieodpowiedni mężczyźni mnie pociagają...

Polecane posty

Gość kibariyeeeeee

Facet po zawodówce, męski, konkretny, stanowczy, ma przeorany organizm przez uzywki, handluje narkotykami, fan przemocy, zaradny i bystry. Dlaczego pociąga mnie? Nie wiem, ale po prostu nie mogę wytrzymać, wciąż o nim myślę i fantazjuję... Szukam kobiet podobnego typu ;)

Skąd ja to znam. Aktualnie spać nie mogę, bo lecę mega nieodpowiedniemu facetowi w ramiona. Najlepsze jest to, że nawet nie wiem, co mnie w nim tak naprawdę pociąga.

Gość kibariyeeeeee
A no właśnie... Chyba mam jakieś zapędy samodeskrukcyjne. Rozsądek mówi nie, ale coś wewnątrz pcha mnie do niego, chociaż by spróbować.

Gość Finduilas
ech, my wszystkie zakochujemy się w draniach... a Ci sensowni potem się złoszczą, że 1. zostają im tylko takie... no wiadomo jakie 2. "miłe" dziewczyny ich nie chcą

Gość kibariyeeeeee
nie prawda, sa kobiety które potrafią zainwestować uczucia prawidłowo... :(

Gość kibariyeeeeee
haha, co w tym takiego zabawnego ;) no tak, bo podobno kobiety lubią chamów, czy jakoś tak ;)

kibariyeeeeee Facet po zawodówce, męski, konkretny, stanowczy, ma przeorany organizm przez uzywki, handluje narkotykami, fan przemocy, zaradny i bystry. Rozumiem, że ta bystrość o której piszesz, przejawia się w ogromnej inwencji tworczej dotyczącej dilerki prochami, jak bić zeby nie pozostawić śladów na ciele ofiary, ect.... cudnie..

kazdy ma inne priorytety. uczuc sie nie kontroluje. sa one inwestycja w przyszlosc. inteligentna kobieta wie jak inwestowac i taki typ na starcie odpada bo jest zla inwestycja.

Gość kibariyeeeeee
Piękna i Madra Bystrości nie można skategoryzować w ten sposób, bo jest uniwersalna, a jeśli nie wiesz co się przez nią wyaraża to masz mały problem :)

Gość kibariyeeeeee
Angelino Żuli Nie ujmuj mi na inteligenci, wiem że taka inwestycja się nie opłaca :D ale z drugiej strony czy jakiekowliek inwestowanie w mężczyzn ma sens? Tak naprawdę, to wciąż ten sam gatunek...

Gość kibariyeeeeee
inteligencji * bo zaraz ortograficzni maniacy się przyczepią :D

kibariyeeeeee Piękna i Madra Bystrości nie można skategoryzować w ten sposób, bo jest uniwersalna, a jeśli nie wiesz co się przez nią wyaraża to masz mały problem Ha ha.. no jasne.. niech ci bedzie.. choć moj "problem" w porownaniu z twoim to doprawdy drobiazg:)))) Wiesz piszesz bzdury.. ,o tym jak to cie pociagaja potencjalni ale jakże bystrzy przestępcy.,... Bo po 1. -handel narkotykami jest zabroniony:) ( ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii to reguluje) po 2 -przemoc równiez jest karana art. 207 kk po 3 -jesli twoj luby zazywa srodki odurzajace coz... nacpany ukochany chyba nie jest szczytem marzen madrej kobiety:)

Gość błękitnykwiat
Mnie pociągaja faceci,którzy maja juz swoje drugie połówki....i w dodatku starsi o min 8 lat:(

Gość kibariiiyyyeee
Piękna i Mądra Chyba się trochę gubisz w tym co piszesz :) Co ma do tego wszystkiego bystrość? Jako tako problemu nie mam, bo póki co zmagam się z pożądaniem a nie z zaangażowaniem, bo z kolesiem jeszcze nie jestem :)

może nie kręcili mnie nigdy faceci łamiący prawo i lubiacy przemoc, ale niegrzeczni chłopcy-owszem. Tacy życiowi easy riderzy...

Gość kibariyeeeeee
Bo to jest taki easy rider z nieco przestępczym zabarwieniem :D

kibariiiyyyeee widzisz... nic nie rozumiesz.... no coz.. teraz juz wiem dlaczego pociagaja cię tacy , a nie inni męzczyzni.. nadajecie na jednych falach zapewne;)))

:D kibariyeee- niestety zauważyłam, że bardzo wiele kobiet ma tę przypadłość. Z draniami może być świetna zabawa, nieziemski seks, ale stabilnego związku juz z takim nie zbudujesz

Gość kibariyeeeeee
Piękna i Podobno Mądra Słuchaj no panno, to chyba Ty nie wiesz co chcesz mi dokładnie przekazać. Atak na mnie to obraz Twego sfrustrowania własną nieumiejętnością wyrażania myśli na temat konkretny? W końcu atak jest formą obrony, tyle, że atakowac w Twój banalny sposób można zawsze, gorzej napisać coś co się klei i trzyma kontekstu :)

Gość kibariyeeeeee
Dziubus Idealnie to ujęłaś :D Widać nie tylko mężczyźni mają dwa ośrodki myślenia :) z tymże nas natura wyposażyła w dodatkowy bonus i możemy dwa urochamiać jednocześnie, no i stąd później takie dylematy :D

Gość B uehehehehehehhehhe
Dostaniesz od niego w jape odrazu zmienisz krąg zainteresowań :)

Gość kibariyeeeeee
Ah no to powyżej wcale nie wykluczone ;)