Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spa

faza lutealna

Polecane posty

Gość Spa

Witam dziewczyny Moze,ktoras z was mi pomoze,mam monitorowane cykle,poniewaz nie moge zajsc w ciaze.3 sierpnia mialam juz widoczne cialko zolte,czyli bylo juz po owulacij,a do dzis nie mam @,czyli moja faza lutealna trwa juz ok 20 dni,dodam,ze w tym miesiacu niestety nie bylo staranek bo maz byl na wyjezdzie,dlaczego ta faza u mnie tyle trwa skoro nie ma ciazy? Jezeli ktos moze mi pomoc i byl w podobnej sytuacij prosze o pomoc z gory dziekuje>

Gość Spa
Naprawde nie przychodzi mi do glowy co moglo sie rozlegulowac,slyszalam o krotkiej fazie lutealnej,ale zeby byla za dluga to nie:-(

Rozumiem, że ie było współżycia ŻADNEGO do minimum 7 dni przed owulacją? Bo jesli było JAKIEKOLWIEK to szanse na ciazę istnieją.Nieprawidłowo długa faza lutealna. Ciąża albo torbiel. Najczęstsze "przyczyny".Wykonaj mimo wszystko test i udaj się w najbliższych dniach do lekarza w przypadku negatywnego wyniku.

Gość Spa
Nie bylo wspolzycia,bo maz jest za granica. Tzn moge miec torbiel mimo tego,ze pecherzyk pekl i bylo cialko zolte.Troszke sie wystraszylam:-(