Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

juz miałąm tu dzisiaj nie wchodzic ale mam ptyanie

Polecane posty

Gość
tak, dla Ciebie w szczegolnosci :) :O

no pewnie ze wiem hmmm jak na Mikuszowice jedziesz a po co sie tam wybierasz?:)

Przerwa.,..:o powinnas chyba skopiowac 1cz mojej stopki i wleic do swojej naprawde przydalo by sie Tobie wiecej radosci w zyciu :classic_cool: czemu masz takie kompleksy?

Na wczasy :D do ostatniego tam bedziemy, no i oczywiście musimy sie przejsc do ATH na zakończenie lata :D ej, a niewiesz czy już jest otwarta ta knajpa z lecha na błoniach przy tym hoteu ? bo jak byłem tam ostatnio (jakieś 2 mies) temu to jeszcze robili

Przerwa 90 -> a więc zrób coś dla mnie i przez miesiąc nie zakładaj ani jednego postu a po miesiącu opuść kafeterie :D

szczerze pwoeim Ci ze niewiem, ja na bloniach nie bylam ruski rok, a wybieram sie juz i wybieram:( studiujesz na ATH? :D

Gość
i tak wyjezdzasz :O 🖐️ Aden bo mam powody 😭 :(

Przerwa, ja tez bym mogla powiedziec ze mam, wiele rzeczy mi sie w sobie niepodoba i tez lubie na nie narzekać:) ale napewno masz wiele ladnego w sobie, nie powiesz mi ze cala jestes szkaradna tzytzki tez chcialabym miec wieksze ale nie mam. i co z tego :classic_cool:

aa juz myslalam :) ja mysle powaznie nad studiami tam ale jeszcze mam troche czasy ;)

Gość
no dziekuje, czekoladki przyjda poczta :) :O 🖐️ Aden ale na pewno nie tak beznadziejnie chuda jka ja :( :O

17 ja nie mam kompeksow na punkcie swoich tzytzkow ;)

no chyba nie jestem a jaki masz wzrost? tak okolo? [wiem , wiem stopka] moze powinnas wybrac sie do dietetyka bo rozumiem ze duzo jesz a i tak nie mozesz przytyc??

niewidzialny... a 23 tgo niby wielce dorosly?:) wiekszosc znajomych mam w tywoim wieku i powiem Ci ze jakos nie ronią sie zbyt odemnie stylem bycia :)

Gość
i tak sie pastwisz nad dziecmi 😭 :O :( mam jakos 8 kg niedowage :O :( 😭

Przerwa ! to ja Tobie odsysnee troche tluszczu odemenie dla Ciebie :D co ty na to:D

prawie 60 ale mam 175 wzrostu wiec chyba w sam raz;) ale musze pocieszyc przerwe bo mi jej zal :(

Ej, przerwa90 -> ale unikasz odpowiedzi, a ja bym chciał wiedzieć dlaczego nie możemy pytać o płeć ? Aden -> To jesteś tak akurat :D