Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajki

Pytanie do dziewczyn!!!

Polecane posty

Gość Zapytajki

Czy penis o długości przeciętnego podreślacza (12cm) i grubości 13 cm jest w stanie Was zaspokoić? Mam taki problem i z tego powodu powodu mam niską samoocenę.

Gość JANA NOWAK
ja nawet wole te male dla mnie to wiejksza przyjemnosc

Gość Zapytajnik20
a dla innych dziewcząt?

Gość o nie nie nie
wiesz, nie sztuka mieć długiego, tylko sztuka z przeciętnego zrobić dobry użytek, najwrażliwsze miejsca są u wejscia do pochwy a nie na końcu gdzieś:) jak chłop ma 20cm to wali w dno macicy a to już boli jak cholera. Jak kobietę dobrze rozgrzejesz, odpowiednia gra wstępna itd, to stosunek będzie udany jeśli wiesz o czym mówię:) Czyli nie może być automatycznie albo na suchara nie daj boże, porządna gra wstępna, to co laska lubi najbardziej, namiętność, pocałunki w trakcie, a przy stosunku patrz jakie ruchy najb. ją krecą i dojdzie wg mnie:):):) nie musisz mieć pytonga żeby doprowadzic kobiete, liczy sie technika.

Gość aluńka21q
a czym (oprócz paluszków) masturbują się kobitki ktore wstydza sie zamówić wibratora?Zwłaszcza markerami, podreślaczami itp.Dla mnie w pełni wystarcza

Gość ja jestem tak wyposzczona
że każdy by mnie satysfakconował 😭 A tak serio, to kiedy jest uczucie, kobieta nie chodzi do łóżka z linijką.