Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech nie ograniam

Znowu przytylam!

Polecane posty

Gość ech nie ograniam

Wazylam 48kg a teraz waze 51kg. i znow musze sie odchudzac, no nie............. :(

Gość ech nie ograniam
sedes nie dobijaj mnie jeszcze :(

Gość 51 to nie duzo przeciez
chyba, ze masz 140 wzrostu

Gość ech nie ogarniam
mam 170cm

Gość Asia.......
Zwariowałaś! Ja robilam wszystko zeby przytyc z 50kg i nie moglam przez kilka lat, teraz mi sie udalo aże 56 idealnie:) przynajmniej mam trochę ciała, a nie same kości.

Gość ech nie ogarniam
ale ja nie mam samych kosci... mam spoty tyłek, brzuch i uda i wcale nie wygladam jak szkieletor

Gość ech nie ogarniam
nie, anoreksja odpada. moj problem polega na tym ze z racji ze własciwie nie mam nadwagi to jem wszystko co chce:o slodycze, biale pieczywo, ziemniaki... czesto jem nawet po 22.00, bo jesli zjem ost posile o 19.00 to o 22.00 jestem juz bardzo głodna:( a od miesiaca mniej wiecej tylko jem jem i jem:(

Gość Asia.......
Ja też mam 170, i raczej z wagą 49 to niebardzo się czułam, spodnie wisiały, nogi patyki:/.. i nie mogłam przytyć.. dopiero po ciaży trochę mi się odmieniło, najpierw znowu wróciłam do wagi sprzed ciąży a teraz już uregulowałam sobię wagę.. i przynajmniej mam na co spodnie założyć.. jeśli twierdzisz, że jesteś za gruba toc chyba naprawde masz anoreksje ..

to przestań jeść tak późno, po kilku dniach przyzwyczaisz się do ostatniego posiłku o 19:00 albo zamiast bułki zjedz o tej 22 jogurt

Gość ech nie ogarniam
probwalam ale chyba mam za slaba wole:o dzis jdalam kolajce o 20.00 i juz nic wiecej nie chce zjesc ale jak bedzie to zobaczymy