Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miec albo nie miec

Posiadanie dzieci -wady i zalety?

Polecane posty

Gość miec albo nie miec

Jak to jest moi drodzy mieć dzieci? Mam takie okresy, że mówie "nie, żadnych dzieci" a mam i takie, że brakuje mi dziecka do "pełnej rodziny". Czasem widzę tylko wady a czasem tylko zalety. Posiadacze dzieci jak to jest? Bilans wychodzi dodatni czy ujemny?

Gość frentii
Zaleta - super sprawa jak sie nie ma pomyslu na zycie Wada - trzeba poswiecic kupe kasy, czasu, jednym slowem kupe swojego zycia

Gość miec albo nie miec
Kant a ile lat masz? Wiem, że wiek nie jest decydujący. Był w moim życiu taki okres, gdzie mówiłam, że chyba nie będę miałą dzieci nigdy. No ale wtedy miałam problemy w małżeństwie. Teraz jest inaczej i coraz częściej mam takie pragnienie posiadania dziecka.

Jest tyle wad, że aż nie chce mi się ich wszystkich wypisywać... A z zalet jest tylko jedna - jak ci się nie powiedzie w życiu, to jedyne na co możesz ewentualnie liczyć, to to że dziecku może się udać i ci poda szklankę wody czy jakoś tak...

Gość miec albo nie miec
frenti no właśnie. Ja mam na swoje życie mnóstwo pomysłów i obawiam się, że dziecko mogłoby to przystopować. Z drugiej strony może da się wszystko pogodzić.

Gość miec albo nie miec
Kant to młoda dupka jesteś;) Bez urazy.