Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie

jak zrobic cos takiego

Polecane posty

Gość marzy mi sie

takie paznokcie, zeby to co wystaje za cialo to jest biale, a reszta machnieta przezroczystym. Jak to sie robi? To wyglada jakby bylo czyms pomalowane pod spodem ale tak to sie chyba az tak ladnie nie da. Bardzo mi sie podoba i zawsze tak chcialam. Ale nie umiem 😭 Moze rzuci ktos przepisem :D Bezbarwny lakier mam. A to biale to tez lakier? czy jakis mazak, czy co?

Gość marzy mi sie
zartujesz??!! To brazowy ma byc?? Ja myslalam, ze przezroczysty. Nie wyglada na brazowy. To najpierw tym 82, a potem bialy pasek? Ale to bedzie wystawalo chyba... czy mi sie zle wydaje?

Gość mam pyytanie
a ile ty masz lat?

Gość marzy mi sie
aa, nie no tak jak myslalam, ze najpierw pasek, a potem tym drugim. Ale mi sie wydawalo, ze to przezroczysty!! To brazowy nie pokryje bialego?

Gość ollkkaaa
jak nie masz pojęcie to idź do manicurzystki

Gość marzy mi sie
ja rozumiem jakbym pisala o problemach w zwiazku, jakbym opisywala jakas patologiczna sytuacje rodzinna czy inne takie. Ale czy ktos mi wyjasni co ma sprawa lakieru do paznokci do mojego wieku? :D

Gość marzy mi sie
jakbym miala pojecie, to pewnie bym na forum nie pytala :) Wole kupic i sama sobie zrobic niz bulic u manikurzystki ;)

Gość 1212marta12
to ja Ci wyjaśnie... Twoje pytanie jest zwyczajnie tendencyjne i jeśli masz więcej niż 15 lat to aż dziwne, ze nie wiesz jak się robi tzw. french

Gość laluniia
bulić??? to kosztuje z 30 zł a raz pójdziesz i będziesz wszystko wiedziała na przyszłość

Gość marzy mi sie
Mam ponad 2 razy wiecej niz 15 lat. I jesli nigdy tego nie robilam to niby skad mam wiedziec? A zawsze mi sie podobalo... Nawet nie wiedzialam, ze to sie nazywa "frencz" :D

Gość 1212marta12
nie wierzę!!!! a koleżanek nie masz??

Gość marzy mi sie
szkoda mi placic za usluge, ktora sama sobie moge wykonac... dziekuje Kant dupy za odpowiedz na temat i sprobuje tak zrobic. Przeca paznokcie nie problem, zawsze odrosna :P

Gość nopatrzty
1. Kupujesz: biały lakier, beżowy i paseczki takie samoprzylepne 2. Naklejasz paski na paznokcie, ale nie do samego brzegu, zostawiasz taki wąski paseczek przy każdym :p 3. Te końcówki malujesz białym lakierem 4. Odrywasz papierowe paski 5. Całe! paznokcie malujesz tym drugim, beżowym lakierem Gotowe, cała filozofia:p Aha, biały lakier powinien dłuuuuugo schnąć, bo czasem pasek odkleja się razem z lakierem...:p

Gość marzy mi sie
a co maja kolezanki do tego? Akurat u zadnej kolezanki tego nie widzialam, a obcych na ulicy przeciez zaczepiacnie bede ;)

Gość marzy mi sie
od 1972 roku mieszkam w szafie :D tu nie było lakierów do paznokci i żurnali mody

Gość marzy mi sie
no, no, to juz zalapalam ;) Tylko dziwne mi sie wydawalo, ze ten bezowy nie pokryje tego bialego... Ale sprawdzi sie w praktyce...

Gość marzy mi sie
w szafie nie mieszkam co prawda niestety ale nigdy w zyciu nie malowalam paznokci zadnym lakierem faktycznie. Ani tym bardziej nie kupowalam zadnych pisemek z mody :P

Gość nopatrzty
Spokojnie, nie pokryje:p Musisz tylko kupić dobry lakier, ale często w drogeriach są takie zestawy dwa lakiery+paski, więc może na pierwszy raz zainwestuj w coś takiego ;)

Gość marzy mi sie
tak zrobie ;) dzieki 🖐️

Gość marzy mi sie
mieszkałam w spiżarce do 2002 roku w grabinie ale jak mnie odkryli prodeuceni m jak miłość to pierwsze o czym pomyślalałam to malowane paznokcie - M. KOżuchowska miała taki frencz i też taki mi sie marzy