Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewidzialny_

najfajniejsze, najlepsze, najładniejsze, najmądrezjsze są brunetki

Polecane posty

Gość Lusita lepiej na łyso na dole

Gość xymena
"heheh Lusi a facetom uchodzi robic takie fryzury ?" nie wiem jak Lusi, ale wypada jak najbardziej, chyba że ktoś jest błędnym rycerzem ze średniowiecza

Już słyszę mawronke jak wchodzi do fryzjera, tam pełno ludzi, fryzjerka pyta sie "jak obcinamy" a ona " na łyso poprosze" :D

Gość xymena
Lusi, a masz klientów mężczyzn ?

a mialam wlosy sciete gdzies na 4 cm co mi odbilo to nie wiem . babka nie chciala scinac, loki krecone za pas nie zniszczone, no cóż kolezanki uznaly ze tak bedzie ladnie . jaka rozpacz wsrod facetow byla :O ee tam, odrosna, mam do ramion :classic_cool:

Gość brunety mają wszedzie ciemno
ffuuujjjj

Gość xymena
wy faceci jestescie jacys dziwni w tych sprawach od razu skojarzenia z pedziem albo cos, bez sensu chaszcze na dole sa ochydne 🖐️

Gość szczera_aż_do_bólu
skoro jesteś taka mądra,to czemu nie umiesz napisać poprawnie tego słowa ???:P czytając te wszystkie wypowiedzi brunetek na tego typu tematy,okazuje się,że to brunetki są tępe,puste i zakompleksione,mimo,że teraz rzekomo są trendy Jeśli naprawdę byłybyście takie cudne,jak piszecie,nie musiałybyście leczyć swych kompleksów kosztem pań o innym kolorze włosów ,poza tym w moim mniemaniu jesteście szmatami,chamskimi wsiurami wprost spod siekiery,czego dajecie przykład,obrażając blondynki w w internecie i w realu,żadna z brunetek,które znam nie zasługuje na miano damy :P

Gość adaaaam
no ciekawe czy bedziesz czekac na odpowiedz jak ten topik jest z 2009 ...

Gość szczera_aż_do_bólu
do autora tego tematu-ciekawe,tylko,czy ty jesteś taki super,pewnie jesteś burak ze wsi,a blondynki nie ucierpią na pewno na braku takiego adoratora jak ty:P

Gość szczera_aż_do_bólu
i co z tego,że z 2009 roku,mam prawo wyrazic swą opinię i nie obchodzi mnie,czy się to komu podoba,czy nie:P

Gość puste lale
Kazdy ma swoje zdanie. natomias ja uwazam ze to nie kolor wlosow mowi nam jakie jestesmy. byłam kiedys blondynka i zawsze prostowałam włosy ale mialam wtedy wrazenie ze mezczyzni patrza na mnie jakby im o jedno chodziło z natury jestem ciemna blondynka i mam bujne loczki ale farbuje na braz. kiedys ogladalam program gzie wypowiadał sie mezczyzna ktory twierdził ze zawsze spotyka sie tylko z blondynkami ale jako parnterke na zycie i swoja zone nigdy nie chcial by blondynki. twierdził ze z taka to mozna tylko przed kolegami siepochwalic ale po za tym nic wiecej. za to brunetki sa skromniejsze. jak dla mnie miał troche racji ale nie do końca mozna byc skromnym i byc blond albo brun. ale twierdze ze jednak blond dodaje kobiecie pewnosci siebie i mysli ze blyszczy...

Gość masz racje
masz racje puste lale ja tez tak uwazam nie chcial bym blondynki za zone za stala partnerke tak ale do czasu zeby sie pokazac bo blond wsród facetów fajnie brzmi. za to brunetki sa cudne i mozna sie z nimi pokazac nie tylko u kolegow ale i w rodzinie sa bardziej inteligentne ladniej dobieraja slowa a blondynki to latwe takie. za brunetka trzeba latac zeby cie zechciala a blondynce powiesz ze nigdy takiej kobiety nie spotkales jak ona i juz ci nogi rozklada dziwkiiiiiiii

Gość buhehehhehehh
szczera_aż_do_bólu ----- o blondyna sie oburzyla :D:D