Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19Fenka93

Czy mogę się tak ubrać na rozpoczęcie szkoły?

Polecane posty

Gość 19Fenka93

Witam , wrzesień już za pasem, a ja chcę być modna i elegancka, więc zapytam panie czy to bedzie w dobrym guście: takie buty : http://www.allegro.pl/item717181766_cudo_zmyslowe_wysokie_biale_kozaki_szpilka_40.html i taka spódniczka w kolorze czarnej http://www.allegro.pl/item710056363_f_205_l_sexy_spodniczka_miniowka_japan_style.html Mam 16 lat, idę do pierwszej liceum i bardzo mi zależy by błyszczeć już od pierwszego dnia, chcę żeby mnie kojarzyli, nie jestem próżna, ale po prostu chcę mieć dużo znajomych ,przyjaciół, myślicie że na rozpoczęcie roku wypada iść na obcasie?

Pewnie śmiało załóż te buciki obcisłą bluzeczkę, A i przylep sobie na plecach karteczkę :Zapraszam od 23.00 pod latarnie:)

Gość masz zły gust
:D

Gość lknjskjnkj
pod latarnie ok do szkoły nie waż się tak iść;/

Gość kamilija
spoko idz, na pewno beda cie kojarzyc.. byc moze niektorzy nauczyciele tez cie zapamietaja, niekoniecznie dobrze, hehe. nie jestes prozna? no to glupia i pusta, tak to na balety sie mozesz ubrac, ewentualnie... chyba ze reklamujesz swoje aukcje na allegro w ten sposob. tez glupi moim zdaniem tak jak pomysl pojscia w tym na rozpoczecie szkoly, łach

Gość normalnie szok......
albo to prowokacja albo dziewczynka jest pod wpływem Dody i Joli Rutowicz. Dziecko wejdz na naszą klase i poogladaj galerie klasowe liceów. Tam zobaczysz jak się dziewczyny ubierają, czasem dziwacznie ale na pewno nie w stylu przydrożnego kurwiszona

Gość a ty na dyskotekę idziesz
czy do szkoły? Białe kozaki noszą tylko wsiowe panienki. Obrzydliwość. A co do spódniczki - jak ma być taka, to nie zakładaj wcale :)

Gość 19Fenka93
nie napisałam że jestem dość niska , więc taka spódniczka nie będzie wyglądała na mnie tak ładnie i seksownie jak na tym obrazku :( ale z drugiej strony nie będzie aż taka krótka na mnie a co do butów, to ich nie kupię bo mam już podobne tylko na niższym obcasie

słuchaj no autorko! do szkoły chodzi się po to żeby się czegoś nauczyć, ale nie wyrywania facetów i dymania się z nimi na przerwach w szatni. To juz pewnie przerabiałaś w gimnazjum w liceum tylko nauka :D

Gość 19Fenka93
MrrrKotka - sama jesteś prowokacja, pewnie zazdrościsz że ktoś ma odwagę się tak ubrać, zdaję sobie sprawę że to kontrowersyjny strój , ale ja nie chcę być kolejną szarą myszą zresztą widziałam na gronie przyszłe koleżanki z klasy, połowa z nich to śliczne zadbane laseczki, nie chcę odstawać od nich i chodzić w powyciąganych sweterkach, jak założę taki strój na początek to mnie chyba nie wyrzucą ? bo co innego na codzień, wiadomo na codzień nie będę tak chodziła!

Gość kozetka_psychiatry
ok, jesli mowisz, ze to nie prowokacja, to szczerze radze Ci odpuść sobie te biale kozaki... Załóż jakies normalne szpilki. Te spódnieczke, jesli juz sie przy niej upierasz, to załóż.. Ale kozaki odpusc- jesli je założysz bedziesz kojarzona wyłącznie z tandetą i puszczalstwem.

a w jakiej wsi jest to twoje liceum, bo wiesz... dziewczyny z wielkich miast ubierają się jednak inaczej - czytaj: ELEGANCKO a nie jak przydrożne lachociągi

Gość 19Fenka93
a ja właśnie chciałabym zerwać z konwenansem - nauczyciele mnie zobaczą taką i pomyślą 'ale zdzira' i będą chcieli mi dopiec, a ja będę miała motywacje do nauki, pokażę im że nie jestem idiotką :) poza tym dobra może to wygląda tandetnie , ale zawsze oglądając teledyski podziwiałam te piękne dziewczyny w skąpych stojach i seksowych butach...też chce być taka...płaskie buty mogę sobie na emeryturze na działkę nosić albo na WF a kiedy jest czas na szaleństwo jak nie teraz? :)

Gość 19Fenka93
w Warszawie , jedno z lepszy liceów :) w pierwszej 20 jest . dlatego się nie wstydzę, uczyłam się jak należy, dostalam się , więc mogę sobie pozwolić na ekstrawagancję:) na noc bym się tak nie ubrala - to prawda wówczas można by powiedzieć lachociąg - ale wiem że to byłoby prowokacyjne, facet mógłby mnie jakiś zgwałcić :/ nie ubieram się jak ladacznica, tylko chciałam wyglądać inaczej w tłumie uczennic

Gość kozetka_psychiatry
chyba juz wiem o co Ci chodzi ;) Ale uwierz mi, z tych białych kozakow moze wyjsc wiecej zlego niz myslisz. Na piętnastu uczących Cie nauczycieli, czternastu udowodnisz, ze nie jestes pustakiem jak myśleli, ale temu jednemu, choćbyś sie dwoiła i troiła to za nic nie pokażesz na co Cie stać bo on nie da Ci szansy i skutecznie zatruje Ci życie... Są takie ewenementy co lubią gnoić uczniów, czerpią radość ze znęcania sie psychicznego, niedorzecznych docinek kierowanych pod adresem ucznia. Wiec chyba nie warto ryzykowac, co? Ubierz sie "stanowczo", ale zachowaj pewna granice, zeby sobie nie zaszkodzic. Posluchaj rady troche starszej od Ciebie, ktora przezyła juz liceum i nienormalnych n-li.

Gość ty jesteś z Warszawy
??? Chyba od wczoraj :) Dobrze ci radzę - nie zakładaj białych kozaków, bo od razu będzie wiadomo, że z wiochy jesteś i zamiast uznania którego oczekujesz, od razu cię skreślą. Chyba, że to gdzieś na starej Pradze... :) Które to liceum?

Gość 19Fenka93
stara praga? władysław IV? tam są mudnurki...nie na szczęście nie...Mokotów :D elitarna niegdyś szkoła, ale jak teraz patrzę laski z kolczykami w brwiach, jezykach, karkach, w stringach na szyi... no ja taka nie jestem, nie mam też tatuaży i nie chodzi mi o to by się zabawiać z chłopakami na przerwie, ale raczej nie owijajmy w bawełne - by mieć ciekawe życie towarzyskie , dużo kumpel. Chcę być popularna, chyba każdy chce tylko niektórzy się nie przyznają, jakoś tak czuję że będąc lubianą osobą będzie mi łatwiej zarówno w nauce jak i w życiu. A wiecie co, jest taki serial Rebelde - Zbuntowani, zobaczcie jak tam dziewczyny chodzą ubrane- miniówki że bieliznę widać + kozaczki czarne albo białe. I wcale nie wyglądają jak zdziry tylko jak laski. Wygląda to bardzo estetycznie, tak samo jak Sailor Moon, no przyznajcie czy oglądając Czarodziejkę z Księżyca myślałyście - Lachociąg ? Bo ja oglądając myślałam że ona jest super dziewczyną i że też chce być taka jak podrosnę

Gość jeśli mówisz o Reytanie
albo Kochanowskim, to od razu współczuję. Od początku bedziesz miała przechlapane... :( Do Królówki dziwne elementy chodzą, to może tam przejdzie

Gość 19Fenka93
czemu przechlapane ? tak będę chodzić do jednej z tych szkoł :D taki tam rygor mają? słyszałam że w dresach nie można chodzić ;/ ale to dyskryminacja, poza tym na początku roku bedzie chyba luz, od 2 września ubieram się normalnie kozetka - dzięki :) no zobaczę może do września znajdę coś innego co mnie zainspiruje, jeszcze zdam relację :) ech och ach - bardzo ładny ten komplecik, ale trochę zbyt 'poważny' jak dla mnie, poza tym nie mam ładnej talii, wcięcia, więc próbuje obcasami optycznie wydłużyć i wyszczuplić moje nogi oraz ogólnie wyglądać szczuplej

Gość amelikaaa
och ach ehhhhhh -hahahaaa,ten twoj zestawik to chyba dla pani po czterdziestce! :d Dziewczyno, jesli chcesz mini, to zaloz mini, ale nie bardzo krotka, mysle ze min 30m, czarną i gładką, bez rzadnych wsiowych falbanek. Zaloz szpilki, czulenka albo polbuty a nie zadne kozaki, a w zasnym wypadku biale!!! Bedziesz wygladac seksownie, ale nie tadetnie.

Gość amelikaaa
*min. 30cm , czolenla :D