Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19Fenka93

Czy mogę się tak ubrać na rozpoczęcie szkoły?

Polecane posty

Gość 19Fenka93
raczej myśłałam o plisowanej miniówce, falbanki nie, tylko tu na obrazku były, chodziło mi o pokazanie tej długości. mam nie zakładać majtek? chyba kpisz Krokodylowy - zarażę się grzybem gdzieś w busie ;/ założę majtki a co więcej - nawet szorty ! żebym nie czuła krępacji, takie co ich nie bedzie widać, ale będą :) to może założe czarne kozaki mamy? póki co zmykam spać, napisze jutro albo za jakiś czas i napewno po rozpoczęciu roku szkolnego, dzięki wszystkim za rady i pozdrawiam ;*

Gość 19Fenka93
hejka , minęło już trochę czasu, wrzesień, październik...nie odzywałam się , ale dużo się działo :) więc poszłam tak seksownie ubrana na rozpoczęcie szkoły i oczywiście mnie zapamiętali wszyscy. wyobraźcie sobie kto jest przewodnicząca klasy :D poza tym poznałam fajne dziewczyny, nie jakieś szare mysze, tylko trzymam się z elitą , co w gimnazjum bylo niemozliwe, teraz mam po prostu nowe życie, mam trzy bliskie kumpele, i jesteśmy najfajniesze nie tylko w klasie ale wśród całych 1 klas i nawet starszaki nas kojarzą ;) do tego dostałam ostatnio najlepszą ocenę z matmy, wiec nie jetse idiotką jak chcieliście, no ogólnie chciałam Wam powiedzieć że warto w życiu czasem szaleć ;)

Gość gość
Na rozpoczęcie szkoły warto isc ubranym elegancko, ale już później na spotkanie ze znajomymi postaw na wygodę:) Ja ostatnio kupiłam parę fajnych rzeczy na http://adidas-oldschool.com/