Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

Teutonia Cosmo czy Mutsy 4 rider na pompowanych kołach

Polecane posty

Gość keroppi

Witam wszystkich, chcialabym się Was poradzić i zebrać wszsystkie opinie o obu wózkach. Byłam niemalże zdecydowana już na Mutsy 4 rider, kiedy w jednym ze sklepów z wózkami Pani zaczęła zachwalać Teutonie (cosmo lub fun). Powoływała się iż w Mutsy czasem pękają dętki, że spacerówka jest mała, i że daszek często ląduje na główce dziecka jak troszkę podrośnie. Ogólnie oba wózki są w podobnych cenach, więc to nie decyduje. Dodam iż mieszkam poza Warszawa, gdzie tereny mają różny charakter - teoretycznie koła pompowane w takich warunkach są lepsze, ale jak z piankowymi Teutoni - zwłaszcza iż jedną są znacznie mniejsze niż drugie. Dodam iż zależy mi też by mnie dobrze prowadziło się wózek, dlatego też nie wybieram tych dużych 4 pompowanych kółek gdyż ciężko takimi kierować. Byłabym wdzięczna za wszelkie rady... wklejam jeszczelinki do wózków Mutsy 4 rider http://www.mutsy.nl/products/4rider/options Teutonia Cosmo http://www.teutonia.pl/index.php?menu=2&prod=pixxel pozdrawiam Joanna

Gość ja wybrałam Mutsy Urban rider
na 4 równych pompowanych kołach. Prowadzi się rewelacyjnie, jedna ręką, jest super skrętny, świetnie amortyzuje, pokonuje wszystkie dziury, spacerówka jest duża, daszek nie wisi na główce, bo jest wysoko, a złożony przekłada się za siedzisko. A wady: waga, ale nie stanowi to dla mnie problemu odkąd mieszkam w bloku z windą i nie muszę go wnosić po schodach, szeroki rozstaw kół, powoduje, że nie wszystkie kasy w sklepach można pokonać. I po 9 miesiącach codziennego używania poszła dętka, ale wymienią ją w każdym warsztacie z wymianą kół wózkowych.

Gość Wszystkie trzy są dobre
więc weź najtańszy z nich. Tak czy siak, powinnaś być zadowolona. Mniejsze kółka w Teutonii wcale nie są takie znowu małe i nic nie powinno się z nimi dziać podczas spacerów. Dobre konkretne pozycje. Pochwalam wybór.