Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviiv

Kto z Was ma psa?

Polecane posty

Gość czekoczekolada
ja też mam:)

Gość stara wyliniała pierdoła
ja mam dwa 🖐️

Gość un chien
ja, jamniorka

Gość viviiv
super :) sprawa wygląda tak, że chciałabym mieć psa. Tylko, że mam bardzo niemiłe wspomnienia, gdyż mój bardzo ciężko zachorował i umarł... :( Mam jakiś uraz i boję się chorób, które mogą go dopaść. Powiedzcie mi, Wasze psy często chorują?

Gość ffffffffffffffffffffffff
ja tez mam :)

Gość ZAIKOSKI
zdech jebany , stary był

Gość Lipssss
ja mam bokserke ❤️

Mój tylko raz był chory :) i to przez córę która karmiła go kośćmi do upadłego :O a ten żarł aż się porzygał a potem miał ostre zapalenie żołądka :(ale po dwóch dniach mu przeszło :) Mój jest taki jak ten identyczny :)http://images01.olx.pl/ui/1/90/70/9329070_1.jpg ma już 6 lat :classic_cool: i nadal jest taki duży :classic_cool::D

Gość juka2
Lips, jakie sa boksery? Lubia jak sie je glaszcze, drapie czy raczej nie lubia kontaktu z czlowiekiem?:D

Gość viviiv
dziękuję za słowa otuchy! :) Ryjekkk- :D szczekliwy jest? :)

boksery to typowe kanapowce i nakolanniki uwielbiają zabawy i pieszczoty do samej starości, nawet jak już sił nie starcza, to i tak świrki mają w oczach kochane są... co do chorób.. moja miała problemy z oczami, uszami, syfami między paluchami nawracającymi anginami.... zdrowizny to to nie są

Gość dasdsas
Ja mam :)

Gość viviiv
rozumiem poproszę o jeszcze jakieś opinie :)

Gość frentii
viviv, a masz warunki, aby przynajmniej 3 razy dziennie wyprowadzac psa? Dla psa 8 godzin bez siusiania to meka. Ludzie czesto o tym zapominaja, a potem pieski sie mecza...

No szczeka ,jak każdy pies :D ale do chaty nikt nie wejdzie po cichaczu :D aż zadyszki dostaje tak szczeka :Dogólnie bardzo grzeczny psiak i przytulas :) grzecznie siedzi w koszyczku na rowerze :D Nigdy na nic nie chorował:)

Gość viviiv
co do pytania do mnie- planuję nauczyć załatwiania się pieska na podklład, wybieram te najmniejsze rasy :) ale oczywiście codzienny spacer będzie, bo piesek potrzebuje ruchu :) ryjekkk- fajnie :D wesoło musicie mieć w domu :)

Co masz ? Takiego psiaka?:D Kurde ,ale anioł mnie dobił ,bo ja uwielbiam owczarki :( nawet miałam takiego fajnego krótkowłosego ,grubej kości ,ale byk fajny był :(najlepszy pies z jakim mogłam być :( szczery ,nigdy na dzieci nie zawarczał ,z kotami z miski mleko pił taka zgaga fajna była :( kurwa a ktoś mi go otruł :( ludzie to są czasem ..... Teraz mam owczarka ,ale w miniaturce :D

ja miałam już kilka psów Age mieszankę pinczerka żyła bardzo długo miała 20 lat i była malutka Zore i jej córkę Czekolade owczarki niemieckie ( pierwsza odeszła ze starości druga niestety po cesarce nie oszczeniła się do końca i powstało zakażenie) aktualnie mam Isie kundelka który miała trafić w worku do rzeki oraz Sabę z schroniska mam również 4 koty, rybki czyli całkiem spory zwierzyniec (mieszkam na wsi i mam spory dom)