Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vampirzyca24

smutna historia jak zwykle z facetem w roli głównej

Polecane posty

Gość Vampirzyca24

W skrócie: poznałam go na wyjeżdzie, w pracy za granicą. To on zrobił pierwszy krok. Od początku sytuacja była jasna: bądźmy ze sobą tylko tutaj, na okres tego pobytu, bo przecież nic z tego nie będzie, jesteśmy z dwóch różnych krajów takie rzeczy są bardzo trudne. On: nie mam ochoty na wchodzenie w nowy trudny związek, dopiero z takiego wyszedłem. Ja: ok, nie utrudniajmy, jasne że się nie zaangażuję. Oczywiście zaangażowałam się bo było fantastycznie i teraz jest smutek i płacz. Co za życie:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość MMMMMMariolka
a w czym on widział problem? bo jak w odległości to bez sensu, jak się chce to można

Gość Vampirzyca24
no chyba najbardziej w odległości, a poza tym chciał sie ze mna po prostu dobrze bawić, przy tym był bardzo uczciwy i grał w otwarte karty a ja się głupia zakochałam mimo że starałam się nie zakochać

Gość MMMMMMariolka
aha....no to po części jesteś sama sobie winna, ale wiem ze to tak łatwo się pisze:( serce nie sługa.....poczekaj poznasz kogoś nowego i bedzie dobrze:) a może tamtemu się jeszcze coś odmieni nigdy nic nie wiadomo;)