Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behemo

czy Waszym zdaniem to zdrada bo

Polecane posty

Gość behemo

sama juz nie wiem. Bylam z chlopakiem na dwoch randkach, to bylo z bylym, a on po 2 randkach ze mna (owszem, nie calowalismy sie ale chyba widzial ze jestem nim zainteresowana) spotkal sie z inna i z nia spal!!! Nastepnego dnia mial randke ze mna i juz sie calowalismy, a pozniej powiedzial mi ze swietnie mu sie ze mna spedza czas i ze we wtorek byl na randce z inna ale to nie bylo to co JA. Myslalam ze mnie trafi! On sie tlumaczy ze nie bylismy razem, ale juz chodzilismy na randki... jak dla mnie to nie fair.

Gość jak tu ufac
I to tłumaczy dlaczego nie powinno chodzic na pierwszej randce na sex... Nie wiesz co to za facet... A w Twoim przypadku Hiva miałabys jak nic! Jak facet jest zainteresowany to umawia się z 1 dziewczyną. A on z dwiema kręcił na raz.. typowe dla Polaków..

Gość behemo
oczywiscie ze mam prawo sie wku*** on twierdzi ze nie powinnam.

Gość kiedy brak konsekwencji
a jaką masz pewność, że tej drugiej nie sprzedał tego samego tekstu? że z Tamtą Mu lepiej, że Ty to nie to, co Ona? daj sobie z Nim spokój, zanim Cię zdradzi, jak już oficjalnie będziecie parą

Gość behemo
po tym wszystkim dwa lata bylimsy razem i wiem ze byl w porzadku. Rozstalismy sie z innych powodow, ale on zawsze twierdzil ze wtedy NIC ZLEGO NIE ZROBIl i nie bylismy jeszcze para. I wkurwia mnie to ze nie ma wyrzutow!

Bo zgodnie z ustalonymi zasadami 'gzimy się z kim chcemy poki nie ustalimy, ze jestesmy razem' to nic zlego nie zrobił i nie masz o co miec pretensji. Jednakże powinnaś uświadomic sobie, że twoje pragnienie bycia wyjątkową i adorowaną stoi w zupełnej sprzeczności z lansowanym modelem zupełnej swobody seksualnej i podejścia w stylu 'moge posuwac inne, poki sie nie zdeklaruje w stosunku do ciebie, a nie zrobie tego, poki nie dasz mi dupy' :classic_cool:

masz prawo się wkurzać On to samo by czuł, gdyby był wówczas na Twoim miejscu ale tak już niestety faceci mają :/ (kobiety też) to, że oficjalnie nie byliście parą, niczego nie tłumaczy bo tak samo mógłby się ktoś tłumaczyć będąc w związku - że przecież nic złego nie zrobił, no bo małżeństwa nie rozbił, bo tego małżeństwa jeszcze nie było skoro się rozstaliście, to musisz wyrzucić ten gniew raz na zawsze, byleby nie rozpamiętywać a On jest dupkiem i możliwe, że już takim pozostanie ;)

zresztą to jest dla mnie nienormalne jakieś - umawiać się z kilkoma osobami naraz, każdą "wypróbowywać" i co? nie zauważać zalet, cech, które sprawią, że się będziecie świetnie dogadywać i wspólnie iść razem przez życie? tylko kierować się jednym kryterium: która/ który jest najlepszy w "tych" sprawach? ech... zezwierzęcenie :/

Gość behemo
wiadome ze chcialam byc jedyna i wyjatkowa, jestem dobra dziewczyna i na to z pewnoscia zasluguje.