Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schetany York

Czy jest tu choć jedna inteligentna dziewczyna z którą da się normalnie pogadać?

Polecane posty

Chyba mi się coś popierniczyło. A tak nawiązując do tematu może rzucim taki problem do dyskusji: Dlaczego mężczyźni nie potrafią opanować swojego porządania tak jak kobiety? a może mi się tylko tak wydaje? U chłopa od razu widać że jest podniecony a u kobiet nie widać.

A jednak szkoda że nie mażna poznać kiedy kobieta jest podniecona, wtedy byłoby łatwiej np.zagadać itd

No tak, ale jak ma się słaby wzrok? Jak sam jestem na widok kobiety w skowronkach, mogę nie zauważyć. A u nas popatrzy w odpowiednie miejsce i już wie że facet jest gotów.

Gość dycek
A psa bzykałeś kiedy?

Gość mycek
tylko jak sra

Fizycznie - oczywiście, że nie ma porównania, ponieważ nie posiadamy podobnego hmmm sprzętu. Natomiast pewne zachowania, mowa ciała, słowa, które kobiety wypowiadają, zdecydowanie wskazują na stan podniecenia. I można to zauważyć, zobaczyć, poczuć niemal namacalnie. Ale mężczyźni tego nie zauważają (oczywiście nie wszyscy, nie chcę generalizować, bo znam facetów, którzy świetnie odczytują te znaki), bo z reguły bardziej skupiają się na rozładowaniu własnego napięcia.

U mężczyzny, na widok kobiety zaraz chłopek się stawia i staje na baczność jako oznaka gotowości do działania. U kobiety następuje to powoli, przy dotyku np biustu, ładnie "staje" brodaweczka ( nie wiem dlaczego to piękno tak brzydko nazywają), i potem długo, długo nic, chyba że podczas snu ( tzw nocna inwazja), przepięknie budzi się kobieta którą na spaniu rozpali się, kiedyś , o mały figiel żona by mnie pobiła bo jak zaczęła przechodzić z fazy snu do jawy, i zdała sobie sprawę że bawię się jej muszelką, ja przestałem , drażniąc się, oj gdyby można byłoby to nagrać na kamerce, jej szepty " nie przerywaj" do teraz brzmią podniecająco!

ja i tak mam dalej odmienne zdanie. chodzi o to ze to ma byc proste rozpoznanie a nie wnikanie w glab duszy i umyslu kobiety i stwierdzenie "aha! jest podniecona". wiec przestan juz bo przestane z toba gadac...:D

Forum jest po to, by każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie, Twoje szanuję, ale to nie znaczy, że nie mam pisać tego co myślę!

Kocynder - też kiedyś się zastanawiałam, dlaczego mówia na to brodawka! Nie sądzisz, że można by to jakoś milej, łagodniej, piękniej określic? :)

Haha, tak się produkujecie, a autor milczy jak grób albo właśnie oddaje się intelektualnym lub innej natury uciechom.:D

Gość toruński piernik
:(