Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka3567

gruba jestem bleeeee-co mam zrobic

Polecane posty

Gość alinka3567

mam 167 wzrostu i waze 55.5 kg i jestem załamana.Zawsze wazylam góra 53 kg najgorsze jest to ze wszystko poszło w brzuch-non stop głodna jestem bo mam rozepchany żołądek-czy jest dla mnei jakas dieta albo rada?

Gość alinko mam to samo
170cm i waze 52 kg, a jeszcze miesiac temu wazylam 47-48max. duzo jem wieczorem, potrafie wpierniczyc 2 kanaoki po 22.00, bo jak zjem vos o 20.00 to za 2 godz jestem juz gloda a nie powinno sie jesc niczego po 19.00:( niedlugo bede wygladala jak tucznik:o i tez wszystko idzie mi w brzuch i uda zamiast w cycki:(

Gość przestancie tyle zrec
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tydzien , dwa ograniczyc jedzienie i juz !

Gość to żryj cyckami

Gość jakie smieszne
spadaj pedale nade mna!

Gość Swinka
gruba????????Gruba to jak bys miala 167 cm wzrostu i wazyla 80 kg wagi tobie wystarczy 6kg zrzucic i bedziesz zasuszona Co za glupoty

Nie jestes gruba tylko w sam raz a jak chcesz lepiej wygladac to pocwicz a nie chudnij Wysportowana ale zdrowa sylwetka lepiej wylada od chudzielca i jest bardziej pociagajaca

Gość jedz mniejsze porcje
ale częściej, co ok. 3 godziny. Wyeliminuj słodycze, makarony, ziemniaki, pieczywo. Jedz chude mięso, ryby, dużo warzyw, pij dużo wody. W ramach przekąski jedz orzechy (ale nie za dużo, bo są tłuste) albo warzywa. I ćwicz.

Gość dfrtyui
z taką wagą i wzrostem to już pewnie jak anorektyczki wyglądacie a potem piszecie nie mam cycków co robić ?