Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyytajaca szczerze

Pytanie do kobiet i mezczyzn!!!!!

Polecane posty

Gość Pyytajaca szczerze

Poznałam na imprezie fajnego faceta.Pozniej okazalo sie,ze to znajomy mojej kolezanki i w piatek bedzie tam gdzie my sie bawic.Co mam zrobic zeby go poderwac?Tak,wiem seksownie wygladac itp,ale skad mam wiedziec jakie on lubi dziewczyny?Skad mam wiedziec czy woli jak dziewczyna robi pierwszy krok czy predzej zwroci uwage na taka ktora bedzie go lekka ignorowac.Wiecie-taka zabawa w kotka i myszke.On jest bardzo atrakcyjny i pomimo,ze wiem,ze podobam mu sie wizualnie,to nic nie zrobil wtedy zeby mnie lepiej poznac.W sumie 5 min wtedy by mu na to nie pozwolilo.Nie wiem co mam zrobic.Jak poznajecie faceta to wiecie od razu jaka metoda go poderwac? :D ja sie nie znam.Zawsze to faceci mnie podrywali,a ze ich olewalam bo to siermiegi byly to swoja droga :D Kurcze, a moze czekac na jego pierwszy ruch ? Moze odp mi ktos kto sie zna i ogarnia moja wypowiedz :D

Gość DemonemJestemm
Jak jest atrakcyjny,to pewnie wiele dziewczat na niego zerka i probuje poderwac,wiec Ty dla niego nie bedziesz zadna nowoscia.Ja bym udawala obojetna,ale czasmi na niego zerkala , tak wiesz mrrrr :D Tancz na parkiecie,badz seksowna,ale nie patrz na niego ciagle.Niech to on szuka Twojego wzroku :)

Gość Pyytajaca szczerze
ktos mi doradzi cos :)?

Gość cza iść nyny
pobaw sie zapałkami dziecko może sie spalisz i ci ulży cza dorosnąć

Gość CalaSobaCieChce7
Ja tez

Gość nastolatka i co
kochasz mnie jeszcze???

Gość dziurawe majtasy
było sobie coś i sobie poszło gdzieś

Gość dhdhdhddh
pewnie ma takich jak ty na peczki. Moze pograj z nim w bierki. Dzieki temu poznacie sie blizej hehehehe