Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładaczkatopikówbis

o Bachledzie ciąg dalszy..

Polecane posty

Mnie sie wydaje, że to przez to, że laska do tego plejboja pozowała. Za to ją znienawidził na pewno. :( I na koniec sam sie zabił . No szkoda, że jej nie wyciągnął tych silikonów. Na pewno miał rację, że tak ją potraktował. pewnie chciała być niezależna finansowo - niedowierzała mu. I taki koniec całości. Na dodatek coś tam a , później b. Jak znam życie. I to tak skończyła :(

Gość asale
a mamusia nie śmierdzi? :P

Mnie się wydaje, że on sie zabił bo ją zidentyfikowali. Tak by uciekł do tego Hondurasu czy gdzieś tam przez Kanadę. A tak? :( Co za HORROR bo to tak trzeba nazwać. Patrzcie - ale jednak te silikony, nie? :(

Gość przeleciał ptaszek

Gość chuyut
zakładaczkatopikówbis Mnie się wydaje, że on sie zabił bo ją zidentyfikowali. Tak by uciekł do tego Hondurasu czy gdzieś tam przez Kanadę. A tak? Co za HORROR bo to tak trzeba nazwać. Patrzcie - ale jednak te silikony, nie? noo :D

Ale przecież można pobrać DNA też, nie? Muszą zaraz być silikony? Ale DNA to by nie wpadli że to ona. No zwłoki w śmietniku to jakaś meliniara by ktoś pomyślał, nie? A tu taka modelka... :(

To było KOLEJNE morderstwo PRAWIE doskonałe. A na koniec SEPUKU. :(

Gość przeleciał ptaszek
A po co miał wyciagać te silikony jak były robione na wymiar. A poza tym jak by ona później wyglądała z takimi rozkrojonymi cyckami? No nie.:(

No wiesz... mógł to troche bardziej obmyślić. Nie docenił silikonów. A w końcu pewnie za jej kasę były. I tyle. Pewnie nie chciała takiej bogatej rodziny, pewnie była z plebsu. Kompromitowała go? Nie wiadomo. Nie wiem co o tym myśleć. Ot ciekawostka. Można skończyć i w śmietniku z milionami. I być samobójcą też. :(

Gość asale
palec, teraz jest mowa o modelce z playboya :D

Nie już ją olewam. Ot ciekawostka życiowa jak wiele ploteczek. Czasem coś mnie zaintersuje bo taka nuda ogólnie, nie? Właściwie powinnam założyć temat OMAWIANIE PIERDÓŁ Z PUDELKA. Albo ANALIZA PIERDÓŁ Z PUDELKA. Powinnam ale... ???

No nie w sumie to tak ANALIZA WYBRANYCH PIERDÓŁ Z PUDELKA - zwłaszcza dotyczących Polski (Majkel był w Polsce to moze być. Teraz co robi Madonna). Kto następny? U2 (zbyt nudni). No dobra. Może LadyGAGA teraz , co?

Gość asale
palec, nie jesteś na bieżąco :P była mowa o Jezusie, szatanie, Jacksonie, duchach, końcu świata itd

Moim zdaniem ten Kolin i Ladygaga to by już prędzej spasowali do siebie niż on i Bachleda. Chyba, że bachleda siewyluzuje nieco i takie tam... no chyba, żeby. Ale ta Lejdi gaga to jeszcze może naprawdę zadziwić wszystkich. Na razie jest sławna, ale te piosenki niektóre trochę jak przerobi to całkiem ludzkie są. Naprawdę. Zależy jednak czy jej się to opłaci oczywiście...

Gość smiac mi sie chce
ja chrzanie skad sie tacy ludzie biora... zero wlasnego zycia tylko obgadywanie slawniejszych od siebie... wez sie puknij laska...ABC tak czy siak bedzie ustawiona bo czy sie hajtna czy nie, to w razie jak to sie rozpadnie ona i tak bezie miala alimenty na to dziecko, takie prawo...

Gość przeleciał ptaszek
To ja już wolę Madonnę.:)

Gość smiac mi sie chce
a tak na amrginesie ten topic jest tak durny ze pasuje tylko do 'przerwy miedzy palcami'!

Majkel był naprawdę niedaleko POZYTYWNEJ rzeczywistości po śmierci. Nawet i w pewnej czasowej perspektywie - naprawdę. No ale taki wariat niestety w piekło też (moje zdanie). No jego szkoda, ale mógł być przykładem - choćby dla Kolina. Niestety lub stety, ale niestety lub stety opinia teraz należy się Bachledzie bo Kolin poprawił chyba swoją opinię. Jak uważacie?

Gość przeleciał ptaszek
Durny? Sam/a jesteś durna. To bardzo fajny , zabawny i pouczający topic. ;) :)

ja nadal jestem zdanie, że koniec świata bezie w 2012. Tak oprócz wszystkiego, a kto uważa tak samo? No i teraz jeszcze Bachleda - cała w lewo. Tak jakby się wyrzekła rodziny. A wszystko dzięki rodzinie. Indywidualny tok nauczania w liceum... Boże. Nienormalna. I wszystko przez tego Kolina. Jej matka pewnie ryczy cały czas. Albo sie cieszy. No ale wiecie - jakby w Polsce nie było biznesmenów jakichś i dzieci nie umieli robić faceci. Jeszcze taka nadziana. A tak? W sumie panna z dzieckiem. Z POLSKI. :(

Gość smiac mi sie chce
dla tak samo durnych osob jak autorka to faktycznie musi to byc strasznie ciekawe...ciao

Gość przeleciał ptaszek
Uwazam, że Alicja do sobie radę w zyciu. Czy z Kolinem czy bez niego.:)

Mnie sie wydaje, że ona tej matki miała dosyć. No ale w 1999 była tą Zosią. Żebrowski się nie pohańbił, nie? W sumie zobaczcie jaki miała wzór. A ona? Taka hańba. MOJE ZDANIE. I to jeszcze BAHLEDA - takie nazwisko. No nie wiem - łatwo jej nie będzie.

Moim zdaniem to Curuśka tylko obciach nam przyniosła!Ledwo sie związali i odrazu dziecko,mogła pokazac klase i skoro sie 'niby' naprawde kochaja to mogli sie hajtnąć a nie.Robia teraz wielkie halo bo Polke "pokochał' taki niby supermen.A oni nadzwyczajnie wpadli.Obciach pokazała w wielkim świecie na co ja stac.Bedzie slub i rozwod niedlugo.Wpadła i ona w wielki świat glupich nieszanujacych sie gwiazd!

no co ona zyskała to tego nie wiem. :( Dziecko. Wiesz co... dziecko to można mieć Z BYLE KIM. Z kolinem. Śmiechu warte. Jak jej kupi willę to ją docenię i zalezy gdzie. Tak niech sra na rzadko jak dla mnie. I tyle :classic_cool:

MÓJ TYP = slubu nie będzie, za jakiś czas po cichu się PO PROSTU rozejdą...to wszystko... po prostu nie wyszło zbyt rózni... tyle. ZOBACZYCIE. :(